t

idag har jag inte gjort så mycket..

  • gått till spanskan och tillbaka hem för att sova då det inte fanns någon lärare på lektionen 
  • ätit en mc flurry med smarties
  • lärt mig bryta ben på folk
  • chillat i vasaparken med flickor
  • skrivit på etik och moral arbetet som ska vara inne imorgon, dock skrev jag i solen vilket vad mysigt
  • blivit lite brunare
  • råkat spotta i duschgelen som jag precis efter det smörjde in på min kropp 

jag ska 

  •  fortsätta skriva
  • se på ugly betty
  • packa inför stockholm
  • förhoppningvis sova också..
venga barca!



 


Family-sunday.

På söndag hade vår familj tänkt dra till vrinneviskogen och grilla lite cevapcici, men vädret kändes riskabelt så vi tog en engångsgrill och satte oss så nära huset vi kunde. Jag tände grillen och vi började steka. Belma sprang runt och lekte på lekplatsen. Men sen blev maten klar. Sjukt länge sedan jag åt cevapcici. Så jammie!
Kvällen avslutades med ännu ett par avsnitt av den där bosniska serien. Men allra sist satt jag med två sex and the city avsnitt. Damn, i am starting to get addicted.

image236image237image238

Jag har den bästa familjen på detta jordklot, så så är det!


Destination unknown. Svea?

I lördags var det fint väder igen så jag och syster gick en sväng på stan och köpte en glass på donkan för att sätta oss i solen och äta upp den. Gu´ va gott det va. Efteråt gick vi hem för att sova för att vi fortfarande var småtrötta efter gårdagen. Jag hann se ett eller två avsnitt av sex and the city också, medan duktig-ass-syster pluggade.
Utan någon säker vetskap om hur kvällen skulle sluta drog vi med oss lite bärs och cider och cyklade till kulturkammaren, vilket visade sig vara fel ställe för Elmer skulle spela på kulturhuset. Så jag ringde Kam som är expert på Norrköping men hjälpte sig av eniro.se och hittade vart kulturhuset var. Så fick vi cykla till andra sidan stan. Syster var inte glad, men det var bara början av kvällen. Tur att jag kom ihåg vad det stod för info på facebook. Kändes bra där. När vi kom fram hade vi missat de två första banden men som tur var inte dem vi hade kommit för att se. Så snart efter att vi var framme rockades det loss. Elmer spelar lite pop rock musik kan man väl säga. Härligt att vara bland lite rock människor ibland också, mina kompisar är ju inte så mycket för det där. Eller så har de allmänt blivit tråkiga. Hursomhelst så var det förfest efter spelningen och det hela ledde till att jag bars ut från rummet till att jag blev påtagen mina skor, så jag slapp göra allt det själv och övertalades dessutom till utgång. Hade väl inte direkt planerat det men herregud vad jag hade ångrat mig om jag inte hade följt med och samtidigt vetat om hur förbannat kul jag hade haft. Vi gick till Svea Skeppet, vilket var min första gång där. Jag har däremot aldrig sett ett mysigare ställe i hela Norrköping. Så jävla klockrent! Nya lite äldre människor, heta killar med tatueringar, varierad rolig musik och helt okej priser. Men den trä-iga stilen på stället är det bästa. Jag kan säga att jag absolut ska tillbaka dit. Vi sjöng och vi dansade och vi fjantade oss kvällen igenom. Beställde en massa kvällens öl gjorde jag också. Längesen jag hade sådär roligt. Just det, kameran var med också.
Så här kommer några av mina konstverk.. med massa snyggingar på.

image224
image225image226image227image229image228
image235
image230image231
image233
image232
image234

Bosnisk studentfest.

Först måste jag säga hur gott det är med öl, speciellt om man kan sätta sig i en park i värme och bara njuta av den i gräset. Jamie!
Jag hade min snygga kjol på mig och vi gick på bosnisk studentfest jag och syster min. Det var helt okej faktiskt. Fast som vanligt är narod pokvaren som man säger på bosniska. =folket är förstört.
Jag gillar inte att gå på sådana fester längre. Visst var det härligt att svänga runt i barfota fötter och dra sönder strumpbyxorna och vakna med svarta fötter. Men det är inte värt det. Man går dit för att försöka få lite nya kontakter bland människor som har samma bakgrund, samma kultur men de bara stänger in sig i sig själva och tror att de är så mycket högre än alla andra. Det är som en enda stor tävling. Tror ni tjejer verkligen att jag bryr mig om vad ni har på er? Vilken kille ni får dansa med? Nej, det enda jag vill ha från er är ett vänligt leende, ett sådant som jag inte kan slita från mina egna läppar. Men jag får ingen vidare chans att få säga något eller visa utöver det.
Ragg är inte så svåra att få, men när har man någonsin haft problem med det? Aldrig. Det är inte sådant som spelar en roll för mig, killar finns överallt. Jag är ute efter vänskap med någon som förstår mig på samma sätt och tänker som jag. Det verkar vara otroligt svårt att ens få leta efter sådan.
Förresten så missade jag också en jättefin glasdörr på väg in till toaletten så jag dunsade såklart rakt in i den. Folk kollade på mig och försökte klura ut om jag skämtade eller inte men jag kunde inte ens sluta garva alltså. Sjukaste roligaste.
Avslutade såklart med käk på donkan.

image223

i said i am feeling it.

Idag såg jag ett program där en kvinna dog vid födseln. Det känns som att det är något jag brukar se på film och tänka "äsch det händer väl inte så ofta". Självklart så avslutas progammet med att de säger just att det är väldigt många kvinnor som dör i Sverige vid födseln. Varför riskera sitt eget liv när man kan adoptera ett barn som kanske skulle ha dött om man inte hade gjort det? Visst, drömmen om att få barn har väl alltid funnits där någonstans inom mig och troligtvis kommer det också sluta med att jag sitter där med uppblåst mage någon vacker dag om minst tio år. But still, shit man. Dessutom är det rätt mäktigt om man ny lyckas överleva och få barn. Wish me luck whatever i decide to do.
Juste, dessutom så hade jag mensvärk hela natten igenom och kunde inte sova. Det blir bara värre med värken för varje gång. Skulle jag ta bort min livmoder nu så slipper jag mens och föda barn. hm, något att tänka på kanske.
Sedan sov jag bort resten av dagen, för jag hade ju inte sovit på nattetid. Och nu är jag extremt pigg. Jag laddar inför en härlig helg med sol och fest.

Siempre en mi corazon..wonderful Spain.
Mars -08
image222

Underbara soool

Sovmorgon till 11.35. Så skööönt. Men ändå sitter jag här och klockan är 19.56 och jag är sömnig. Jag ska strax ta en några minuters siesta till lite klockren musik. Men först ska jag berätta om min dag.
Hade bara filosfi lektion då vi fick sitta ute och skriva vårt etik&moral arbete. Precis när vi började koncentrera oss slutade lektionen, som vanligt alltså. På engelskan drev vi oss igenom lektionen som alltid, medan läraren var förvånad över att ingen av oss hade fått mvg på hörförståelse för hon tycker att vi borde ha fått det. Ehm.
När vi satt ute på lunchen nämndes det något om tältning på studentveckan. Får se om det blir av.
När vi hade slutat vid två gick jag och Josef till vasaparken och hängde med några sköna grabbs som vi inte träffat på ett tag. Kanske ska hang loose med de på lördag också. We will see eventually.
Jag är trött, därför vet jag knappt vad jag pratar om. Dock minns jag att vi halv fem hade ett möte om när spanjorerna kommer hit. Om cirka två veckor blir det, spännande! Blir kanske inte lika mycket fest som de har förväntat sig men det är inte så lätt när ingen av de har fyllt arton. Men min spanjorska är så jävla skön, ska bli gött att träffa henne. Vi är sjukt lika jag och hon. När jag bodde hos de hörde jag hur hon på morgonen exakt samtidigt som jag stänger av sitt larm tre gånger innan hon äntligen går upp... vi älskar reggaeton..sötsaker..stora örhängen. Vi skratta både åt det mesta här i livet. Jag önskar verkligen att jag kunde uttrycka mig rätt när jag är med henne, för det blir så jäkla fel ibland. Hon är dålig på engelska och jag dålig på spanska..what to do liksom. Men jag ska bli kung och drottning på deras språk, så det så.
Nu ska jag ta min siesta, godnatt..

gafflar kan döda..

Idag höll jag praktiskt taget på att döda någon av mina grannar, eller jag kunde åtminstone ha gjort det. Jag hade kommit hem från självförsvaren och lagat corby's och två varma mackor till mig som jag satt och åt på balkongen i solen. Helt plötsligt märker jag hur gaffeln glider ifrån mig och preeecciiis ner i det där jävla hålet och jag tror att den ska ramla på balkongen under mig men de hade som tur var en sådan där solgrej utåt från balkongen, så den åkte bara över och ut i världen. Dock var ju det ännu högre så hade det stått någon där nere vet man inte vad jag hade fått betala för skadestånd...
Jag ska aldrig mer sitta och äta med bestick på balkongen, eller ha annat farligt där. Och ni.. titta uppåt så det inte ramlar en gaffel i huvudet på er!

Jag såg just filmen Picture Perfekt. En tjej som jobbade på ett kontor ville verkligen ha en kille på jobbet, medan han knappt la märke till henne. Sen plötsligt en dag så är hon förlovad (tror han i alla fall) och då är hon stygg nog för att sättas på. Och nej jag ska inte som ni förväntar er nu säga att killar är svin, för i så fall skulle jag också framstå som ett sådant. Vissa människor funkar bara på ett speciellt sätt, både könen. Jag känner större utmaning och spänning att till exempel vara med någon som är upptagen. Knas? I know. Psykologi allt det där alltså.
Samma det där med att leka svårfångad, det blir så mycket roligare och intressantare då.

By the way.. this is me as a schwartzkopf.

image212image213image214

I can't believe the news today
i can't close my eyes and make it go away
how long...
how long must we sing this song?

tonight we can be as one.

Uppdatering.

Torsdag
Jag lovades ett g av Matsa i naturkunskap och gick ut och firade glatt på en fika med Tami. Vi hade dessutom inte hunnit träffas på nästan hela två veckor och satt och pratade ut om allt i 2,5 h. Vi var faktiskt de som tålde att sitta ute längst, hur mobbade och sönderfrusna vi än såg ut ihopkrupna i våra filtar. hihi.
Hela dagen var jag bara huuur glad som helst!

Friday oh friday
Vi skulle gå ut, men vi var för trötta. Belma var dessutom hemma och vi såg på en ny bosnisk serie som heter Lud Zbunjen Normalan (Galen Förvirrad Normal). Mycket rolig och mysigt var det med massa chips och hela familjen där. Min favvo-scen var absolut när städerskan hittade en joint i någons jacka, trodde det var en cigarett och lämnade den på bordet. Då kommer den störtsköna rökningsberoende gamla gubben som bor där och hittar den och tror också att det är en cigarett. Han röker upp den på noll men tycker att den är väldigt stark och kommenterar: "Ouf, gammal tobak..bra grejer."  Sedan blir han förstås stenhög och vill att någon ska öppna fönstret så att han får flyga. Till slut hamnar han uppe på en bokhylla, ligandes i bara kalsonger och sockar i fosterställning. Bästa.

Lördag
Klockan 15.25 gick bussen ut till bushen där vi skulle ha klassfest. I väntan på de sista satt vi och spelade lite kort, schack och så. När alla hade kommit vid sju började vi grilla, käkade klart och började dricka. Lilla jag lyckades få en känsla av att jag skulle explodera ganska tidigt i mina högmidjade brallor, så jag knäppte upp och det gick över. Naaajs. Sedan var det dansa, snurra flaskan, jag har aldrig, våghals och lite alla möjliga lekar. Höjden tyckte jag var när några av grabbarna lirade på gitarrerna och vi satt och sjöng allihopen. "I'm yoouuurs." De flesta i klassen var där så det var lyckat. Även om det är skönt att slippa skola och plugg men också vissa personer så känner man att man kommer sakna gymnasietider i sin efter studenten otrygga framtid. Creapy. Så lite sorgligt är det väl. Alla roliga kommentarer som killarna kommer med till exempel, sometimes they just make your day. Hursomhelst kom jag hem och lyckades fixa ihop en mack i tystnad för att lägga mig och äta. Däckade ganska fort därefter.
image219
image220
image221

image218

Sunday bloody sunday
En chockad mamma rusar in i mitt rum och upptäcker att jag ligger där. Hon ba shit oj förlåt. haha, jag dog och somnade om igen. Andra gången jag väcks blir av tamis sms vid tolv då hon frågar om vi ska ut och fika/sola. Självklart. Jag var tacksam att hon väckte mig där. Annars hade jag aldrig gått upp och missat en av de få soliga dagarna i Sveriges skitväder. Mucho baad. Så där satt vi igen på fräckas och drack iste och släppte lite.

Monday
Springer ner till bussen och får panik över att de stängt av hagebygatan men bussen gick som vanligt. Skoldag som vanligt då. Hela klassen strejkar från naturkunskapen men ger upp till slut och går upp när matsa ropar oss in. And it hurts with every heartbeat. Hursomhelst, så slutade dagen med att jag blev svartskalle.
Shit..nu är jag officiellt svartskalle!

Life is life...shalallala

goodnight everybody.
måste bara ge mig själv fett med creds för att jag har blivit en så aktiv bloggare.
det är helt otroligt hur fort en timme framför tv:n i den skönaste soffan som finns med chips som smakar paprika och tittandes på sex and the city kan gå. jag älskar bara de där tjejerna. och för den delen så är samantha nästan lika bra på att fälla roliga-intressanta-oväntade-snuskiga-kommentarer som jag är. i am the queen.
nackdelen med denna dag är att jag har gjort massa ovettigt istället för att plugga. fast att josef fick prova studentklänningar var vettigt, hon behöver ju råd. hon är kvinna. käka en mc flurry och en cheeseburgare på donkan är väl heller inte så ovettigt? gott är det i alla fall. fast det som hade varit vettigast hade varit att plugga naturkunskap. men det har jag inte gjort. stannar väl hemma imorgon och plugga till provet halv fem. kul!
just nu sitter jag här fast jag egentligen bara vill dansa. det är inte riktigt samma grej att köra sina moves här på stolen framför datorn som på ottens dansgolv. synd där.
jag funderar på om jag ska klippa mig själv eller om jag faktiskt ska betala för klippning. jag vill att det ska bli bra. and i want it black, but that moma can fixish. goodie där.
vad jag babblar, dags att sova kanske. kan inte. läsa något vettigt? perhaps!
godnatt.

I'm a hit defrost on ya

Dunderbra söndagar.

Idag vaknade jag av att mamma slog upp dörren klockan 15.00. Gosh så härligt. Sen hade hon dessutom gjort burek (bosnisk skitgoood mat). Så jag drog mig upp om en halvtimme och käkade framför tv:n. Såg någon ny serie också, som jag inte minns namnet på.. nåt med money i alla fall.
Dagens lärdom: Hur mycket pengar man än har kan man inte lyckas med det man så gärna vill lyckas med.

Igår köpte jag äntligen mitt efterlängtade tyg till min balklänning, skitcool färg. En tjej som jobbade där i Söderköping fick mig att ändra mina ideér totalt och nu får jag bara hoppas på att mamma kan lyckas sy det som jag vill ha. Men det blir nog bra. Sedan gick jag, mami och papi och köpte pizza och drog hem och bara frossade i oss. Förresten så var det exakt två år sen vi fick uppehållstillstånd igår. Jippie. Värt att fira!
På kvällen gick jag till min älskade Josef och hennes älskade Wille och såg på One missed call. Någon ny version av den. Den var alldeles för förutsägbar. Men det var trevligt ändå.
 By the way, så har jag lyckats klara min vita helg. Så min lever kommer att överleva. Mina lungor mår väl också bättre då man röker något extremt på fester.

image208

Helgens partylåt: Break the ice - Britney Spears


Djurisk skoldag.

Idag var vi på kolmården. Det var häftigt!
Vi tittade på tigrar, elefanter, delfiner, kameler, jakar, påfåglar, vargar, papegojjor, apor/schimpanser.. alla möjliga djur!
Men min favorit var lilla Enzo, världens sötaste schimpans. Jag ville ta med honom hem, men fick inte.
Så hhhhiiiiiimmmmmmmmmmmmmlllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaa sööööööööttt!
Så nu när jag har fått lite inspiration dessutom så är frågan, ska jag tatuera delfiner eller tigrar?
Fick höra att tigrar är coolare idag av Cello, delfiner kändes fjantigt tyckte han. Vi får se vad det blir när pengarna rullar in!

När jag kom hem skitsent bara frossade jag i mig mat. Det är härligt att bli så hungrig ibland, då smakar i alla falla maten himmelskt bra.
Sedan sprang jag till hageby centrum för att införskaffa mig
1.höga strumpor
2.sovglasögon till syster
3.skitcoola solbrillor
4.svart hårfärg
Japp, i am going blackheaded! Någon gång snart, så det håller till balen. hihi. Förresten så har jag nog glömt berätta att Samsam blir min kavaljer till balen. Ska bli så roligt. Bästa samsam!

Nu ska jag gå hälla upp en påse chips i skålen och fixa lite dipp. Och sedan fetta mig som ett as med mami och papi framför tv:n. Mys!

I know that you've been waiting for it
I'm waiting too
In my imagination I'd be all up on you
I know you got that fever for me
Hundred and two
And boy I know I feel the same
My temperature's through the roof


Touch my body

..

Nu är rapporten inskickad. Då är det bara tusen andra saker kvar.
Men jag ska i alla fall ha en tårta som ser ut som en studentmössa med mitt ärade namn på! Annars jävlar..
54 dagar kvar, enligt vissa i alla fall!

Sämsta mobilen är min gamla mobil, piper så fort jag ringer någon och stängs av. Bästa smsen istället!
Jag vet inte vad jag ska skriva, har bara pluggat hela dagen. Jag hade hoppats på att hinna klart till åtta i alla fall, för då hade jag följt med annika ut ikväll. Men så blev det inte. Just det, spanska provet är också gjort! Weho. Det känns så bra när man gör vettiga saker i sitt liv.

Imorgon tänkte jag kanske gå söka lite jobb. Jag måste söka till högskolorna också. Kuk.
Blir en lugn helg i alla fall, som det ser ut nu. Brukar i och för sig ofta se ut så sen blir det annorlunda men inte nu i helgen. Vit helg för mina lungors skull!

Nu ska jag kika lite på alla högskole kataloger. För jag kommer inte somna förrän två.. natti.
Så fick jag fias bilder idag från Spanien!
"It was argaaaannna tjatttiiing!"

image207


another school day.

Jag och Josef Stalin kommer först in på engelska lektionen. Vi skulle ha läst boken.. men vi hade inte det.. än!
Gun: "Jaha nu när ni ändå är här och vi väntar kan ni ju börja med er bokpresentation."
Fegis Josef kollar på mig och jag får såklart bortförklara oss. Fast som vanligt var vi inte de enda.
Alla andra fick hämta sina böcker och fick dessutom försenad ankomst. Sen körde vi lite fotboll med snusdosan och en lärare öppnade dörren och tittade så snett på oss som man om möjligt bara kan göra! haha.

29 dagar tills spanjorerna kommer.
54 dagar till studenten.
2 dagar kvar till helg.

Idag har jag pluggat poco spanska. Ska ha mitt mvg, för fään. Men det är ändå rätt illa sett att inte ens spanska längre kan hålla mig vaken. Jag gick i och för sig upp extra tidigt men ändå. Jag somnade med böckerna i handen. Hoppet är ute för mig.

Some feelings you just have to fight back, at least til the right time comes..

55 dagar!

55 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN.. stod det stoort i vår skola idag. Can not wait.

puuuta!! extraño españa tanto que quiero llorar!
Jag vill åka nu, jag vill jag vill! Åh, varför är livets system så stört. Spanien espera para mi!
image206

Jag blev sönder beated idag. Vi hade prov på självförsvars kursen. Det var inte lätt, men jag lyckades med ett bra knep då jag kunde fälla läraren. Jag vill ha ett mvg.
Jag har spanska prov på torsdag, det ska spikas! Dags att sätta lite krav på mig själv.

Såg sjukaste filmen nyss. Half life. Komplicerat att förklara den men se den om ni vill. Fast lite dåligt att jag missade matchen där. menmen.
Dessutom så får jag leva med min gamla mobil igen, fast den är bra. Nu kan jag i alla fall ta ut min ilska på den när jag känner för det. Den har nog varit med om ett krig i sitt förra liv i mina händer.
Jag skulle skriva något kul också men jag kommer inte ihåg vad. Damn it.

Relax and say hi chicken!




 


Bad hair day.

Mamma hade lovat att antingen lämna busskort eller cykel till mig igår kväll.
Arijana har första lektionen i stan. Hon går ner och cykeln är borta. Hon går upp och busskortet står ej på bordet. Hon börjar gå ner på gatan och får syn på bussen. Hon tänker att om bussen åker framför näsan på henne kommer hon säga "knulla dig!". Men istället springer hon som en galen gris och hinner faktiskt. Den andra rädslan är att mobilen dör, för hon har tagit sönder sin mobilladdare och det är ett batteri kvar, den piper som en galning. Men hon klarar sig! Då säger läraren trots att hon bara kom 10 min. försent: "Jaha nu passar det att komma."
Ingen bra morgon.
Men hej! Vi lyckades nästan ställa upp allt vi har till vår slutprodukt, utställningen alltså. Om svensk och bosnisk kultur. Svebosk. We are king. Bara för det kommer en bild på oss här innan vi visste hur våra gemensamma framtida underbara 2 år skulle se ut. Oh lord!
image204 
Mexico would be 10 times Spain José, we have to go for it.
Tänk om.. jag skulle bli au pair. Oj. Vad kul det skulle vara. Fick reklam om det på posten idag. Men det står att man får payja 2000 och lite till kr i depposition. Som man alltså inte får tillbaka om man skulle avbryta sitt au pair år. Dessutom får man då betala hemresan själv. Fuck no. Men det skulle vara kul, om jag inte har något annat val.
Nu sitter jag och skriver ner lite värdefulla och fina sms för de kommer gå bort nu när jag ska försöka använda min gammla mobil igen, som för den delen också suger. Batteriet är väldigt krassligt. Men bättre att den håller lite än att gå runt med en död telefon. Right?

Turn me on med Kevin Little made my day!

Mr. & Mrs. Gymnasium.

Igår kväll var det final på otten för Mr. & Mrs. Gymnasium. Jag ville bara att alla skulle vinna. Men så funkar det ju inte riktigt. Utan det var de här två snyggingarna som vann!
image196

Innan utgång så var det förfest hos Martin med alla deltagare och några "coacher", bl.a. me and myself. Jag kan säga att det var en av de bästa förfesterna jag varit på. Alla var så peppade, hade roligt tillsammans, och fan vilka sköna människor! Det var tur att jag fick vara med de på en liten kant i alla fall. Ni borde ha reunion people!
Vi dansade ju till och med syrians dans som David startade upp. Round the table, round round the table.

image197
image198
image199
image202image203
image200

Haha! Fyfan vad jag garvade åt Gunay och David här. Höll på att kvävas av skratt. Så jävla sköna grabbar alltså.

Och så kommer det en gladiator på deras ass-shaking, inte nog med det liksom.. ncnc! Hotties.

Jag måste säga att det var en mycket lyckad kväll faktiskt.

image201

Jag älskar att ladda upp bilder som ni märker.
åh shit, imorse när jag vaknade kände jag ba hur det fortfarande snurrar. illa, i am still drunk.
nu ska jag gå äta, sen måste jag ta tag i plugget bakifrån. peace.


Freefall.

Idag hade vi prov i naturkunskap och det hann jag inte riktigt med. Vi hade även en bokdiskussion på engelskan, inte heller hann jag läsa den tråkiga boken. Dock har jag jobbat lite med min rapport i alla fall, som skulle varit inne idag. Men det får bli imorgon, förhoppningsvis. Jo fan, jag måste ta tag i det. Har öven projektarbets utsällning på måndag. Plugg i helgen då. Men, studentmössorna är här! hihi

Jag saknar kryssningen redan. Bästa RENLIGAN. Vi fyra har ju så otroliga minnen tillsammans. Speciellt jag och Josef Stalin. Det känns som att vi har känt varandra hela livet och nu har man träffats varje dag i två år. Och snart tar skolan slut. Vi får hålla tummarna för att vi lyckas hålla kontakten tjejer.
Kryssningen bjöd på:
- ännu ett minne för livet
- sex on the beach och malibuuu
- en sönder-rökt-arijana
- skakiga sängar med folk i hyttar
- m&m's uppkörda i näsan
- sjösjuka och massor med bakfullt gungigung
- "Arijana sluta rök du får så gula naglar!" (Jag hade gult nagellack)
- bli fångad av en vakt när jag dansar på en stol, som alltid..
- jump, jump, jump med sam!
- shots that took our breath away
- supa josef stalin full och faktiskt lyckas!

- ramla omkull ännu ett par gånger i livet
- hjärnskakning i mörkret
- men generellt sett var det underbart.

image193
image194image195

La noche esta buena para experimentar