Körskolor.

Jag känner ett sådant hat för körskolor. Det finns inga ord för det längre. Jag kan verkligen inte förstå vad som krävs av mig för att få det där jävla körkortet. Hur jag än gör så blir det fel och det slutar med att jag aldrig får det de har lovat mig. Fyffaaaan vilken jävla otur man kan ha, jag blir såååååååååååååååååå lessss!
Jag känner att jag måste ta ut min ilska någonstans.

Det hela började för ett år sedan när jag gick på Haga i Norrköping, jag hade en skitbra lärare som jag trivdes kanon med och kände att det flöt på bra. Helt plötsligt skulle han öppna eget och Haga gav mig en ny lärare. En lärare som jag inte förstår hur han kan jobba med det han gör. Minsta fel jag gjorde fick jag en utskällning för. En människa jag knappt känner står och skriker på mig och skrämmer livet ur mig. Dessutom kunde han ha dödat oss båda, för jag körde samtidigt som han blandade sig i och skulle gasa/bromsa/dra i ratten osv. Han gjorde så att jag började ogilla att köra helt och hållet. Mamma och pappa förstod aldrig problemet så jag körde upp ändå.

Jag körde upp två gånger, med samma bonde till instruktör som var mobbad när han var liten och nu försöker ta ut sin ilska på oss som är nöjda med vårt liv.

Nu har jag anmält mig till en intensivkurs i hopp om att få allting gjort snabbt och smidigt på ca 2 veckor. Jag säger inte att jag kommer att klara det, men det kändes som en bra planering att köra på dagarna och plugga på kvällarna då man bor på skolan och allting. Nu helt plötsligt, när jag kommer hem från min semester, ser jag att de har bokat förarprov utan min tillfrågelse under den mest hektiska veckan under år 2010. Jag ringde nyss och då säger hon "vi försöker boka det så snart i tid vi kan men eftersom vägverket har stängt några veckor i augusti så blir det svårare för oss". Jag ger fan i hur svårt det är. Men så kan jag inte säga. Jag måste vara en fin och snäll flicka eftersom jag har betalat de här idioterna redan och nu måste tåla deras jävla skitsnack. Jag har sådan ångest nu eftersom jag har en tenta mitt emellan intensivkursen och teorin och kommer såklart att ha glömt typ allting jag har lärt mig de här dagarna som jag pluggat innan och under tiden. HELVETE HELVETE HELVETE.