Ja..

Gårdagens kommentar;
Fan jag hatar att ha mens så jävla mycket så jag skulle här och nu kunna riva ut min livmoder!

Och jag vet inte varför men jag har bara varit sjukt galen och sjukt filosofisk de senaste dagarna.
Tänkt på allt från allt, verkligen. Sen blev allt bara knas i min hjärna, så nu är jag galnar än vad jag brukar vara. Men jag har åtminstone kommit fram till en bra sak; att jag som person ändå är optimist, otroligt jävla ärlig (trots allt) och dessutom väldigt öppen/rakt på sak.
Om jag har nåt att säga, håller jag verkligen inte tyst. Det kan vara vad som helst, you bet I'll say it anyway.

curiousity..

Curiousity can fucking drive one crazy!

Nyfikenhet är något man verkligen kan disskutera läänge.. men det är verkligen en stor del av oss människor.. jag menar bara faktan att vårt levebröd är skvaller?
Fast ena stunden sitter man o läser skvaller om folk man egentligen inte vet ett skit om (kändisar) och den andra sitter man på en community och bara blir chockad över någonting man har missat om en person som på nåt sätt har nåt med en själv att göra.. något man har klurat på såå länge.. och nu kommer en bekräftelse på det.. och nu vet man inte om man ska tro på det eller ej..?
Är det något bra eller dåligt?

Äsch whatever, jag kände bara för att uttrycka min filosofi.

Then you say it is meant to be?

weekendish.

Ojoj Josse, festen blev väldigt lyckad.. trots allt!.. tycker jag iaf.
Jag menar för oss räckte det ju med Elvis right?

Det var ju jävligt tur för mig att jag satt på golvet.. då märkte ju i princip ingen om att jag inte drack så mycket.. kuligt värre. Jag vet inte riktigt vad man ska säga.. det var ju mycket mingel hit o dit..vilket var otroligt trevligt.. folket var ju soft som in i korven.
Sammanfattat: Kamala, spottade blod.. Sam, rånade mig på öl.. Josef, var allmänt rolig och Elvis galen.
Oh i like you guys.

Sen tillbringades Saturday evening med min kära syster framför tv:n med en skål full med chips o dipp o smaskigt gott fett. Mm!
Vi såg såklart Ensam hemma 2-Vilse i N-York. Det där är favorit filmerna.. eller det är faktiskt som Kalle Anka här .. fast i typ Tyskland då.. så är jag och min syster "uppvuxna".

"Elvis didn't do no drugs, neither did we."


White look.

Dagens fråga: Varför ska vitlök lämna sådan förfärligt äcklig lukt efter sig?
Jag menar jag älskar verkligen vitlök.. och idag käkade jag liksom en hel talrik med bara det .. well i princip? Vad?! Kebabgryta går inte att äta utan vitlökssås you knooowww!
Sen kommer någon i klassen ;ba fan vad det luktar vitlök..
(se inte ner på mig nu, jag erkände iaf.. sen så var Johanna medskyldig!)

Jaja KAMALA jag är fortfarande avundsjuk på dig.. och väldigt dum i huvudet för att jag inte var lika klok som du och for på RHCP! Jag menar jag kommer ångra mig resten av mitt liv, eller kanske inte om jag får se Sean Paul.. äsch you know what i mean! Don'tcha?

Come back.

Nu är my dear sister home again och jag blir lycklig då.
I have missed you.

Du är det bästa jag har.

Smack skåne.

Då kanske man ska säga några ord om denna helt underbart galna helg jag tillbringade i Skåne.
Först och främst var det så härligt att träffa mina vänner, som jag inte sett på kanske 4år eller mer. KNAS
Right efter det gick vi ut i Ängelholm, en ganska soft krog faktiskt. Men dj:n varrrr kasss breeee!
Han var verkligen det, vi gjorde allt för att han skulle spela annat än techno och till slut fick vi vår vilja igenom såklart... men sen gav vi upp.. han dödade oss med r'n'b från typ 80-talet!? Fucking fuck.
Senare blev det bättre så smånigom.. kanske lite för bra.. lume orkade inte med klackar så vi bytte skor.. respektive skor var för stora o för små.. så problemas and we just took them OFF... det var så härligt att stå mitt på på golvet o "stoppa trafiken" för att ta av sig skorna.. sen ba upp på soffan med de!
> Oh right måste ju nämna att jag fick dissen för ovanlighetens skull.. en kille sitter på soffan o ser allmänt uttråkad ut, o bara för snygg. Jag tvekar faktiskt lite, men inte efter att Lume skrek på mig att gå.. för det var bara ännu mer pinsamt haha... så jag går upp dit o ba; kan man få en dans eller?
Snyggingen: Nää tyvärr jag är upptagen (på charmig skånska).. Jag gjorde en "ledsen" min o viskade till honom; du är fortfarande snygg! Sen gick jag ner igen o var i lite av ett chocktillstånd.. men snart fortsatte galenheten..  Now just loosen up my buttons babe!

Yeah yeah crazy party it was, then tea korv o potatismos o lite sömn..
Next day, städa städa (jag satt bara på soffan men vafan det är också en roll).. när det var cleant och vi cleanade oss med duschar så var det dags igen.. ojoj.
Just det först fyllde vi oss med chicken chicken! Såå gott. Back to party, and back to even more CRAZY.
Gosch jag kan liksom inte ens förklara .. det finns inga ord för hur vilt det går till när jag o Lume shakar sönder allt o alla.. we are wild as hell man, oh mean woman!
Ännu en morgon.. denna bjöd på blottning, freaky. Smått svårt var det att få upp alla och köra men vi hann ju t.o.m med köpa godis haha.

Tack såå jävla mycket för den här helgen babes! I love you.
Snart är det dags att rock sönder Norrköping.. !

Tell me what you are thinking about when you got me waitin' patiently

139728-2