Magsjuka som förstör allting.

Ni har säkert redan hört det, vissa kanske inte. Men jag fick magsjuka typ en dag innan jag skulle åka på min efterlängtade Europa trip och det kändes självklart skit. Jag har dessutom nu i efterhand märkt att jag har rasat i vikt ganska tydligt och skulle förresten uppskatta att det inte kommenteras av er vid nästa möte, jag vet. Det var också tråkigt med tanke på att det inte bara var jag som drabbades. Anisa skulle ju faktiskt åka med mig till Budapest och det kändes riktigt svårt att svika hela allt vi hade byggt upp om våran helg i Budapest. Jag har försökt göra det bästa av situationen nu i alla fall och accepterat läget. Idag mår jag mycket bättre och har insett varför allt detta skedde och är nästan lite tacksam. Jag tror helt enkelt att det var ödet som styrde det hela och att det inte var meningen att vi skulle åka. Det är inte bara för att förenkla saker som man tror på ödet, eller lite kanske, men mest för att det är den mest logiska förklaringen till verkligheten jag kommer på. Mer än att tro på någon religion eller gud. Även om jag fullkomligt respekterar sådant också. But do not forget that love is still my religion, at least number one. Jag vill också ägna detta inlägget till alla er underbara vänner. Det är i såna här dagar man märker vilka som finns där för att stötta en och bry sig. Inte för att detta var någon tragedi, men i alla fall lite av en katastrof.
I love you all very very mucho.

don't blame it sunshine, don't blame it on the moonlight, don't blame it on the good times, blame it on the boogie

Baby we can do it all night.

..baby we can do it, we can do it all night, put your body right into it and we do it alright... people singing, people dancing until the sunlight.. and we do it all night..
Den där låten har jag haft på hjärnan sedan vår utgång i torsdags och visst är den bra. De senaste två tre gångerna jag varit ute har faktiskt varit jävligt lyckade och även denna kväll blev det. Vi hamnade på en väldigt förvånansvärd förfest med personer man aldrig trodde man skulle hamna med. Men det visade sig vara riktigt lyckat, dessutom var de Mois granne. Med andra ord var det inte långt att gå från henne.. Sen var det Futom på Otten och en riktigt bra dj som dock med för lite folk där fick alldeles för liten uppskattning. Jag tyckte han var grym i alla fall, hoppas han märkte det. Det var ganska mycket elektro musik, vilket var en skön variation. Det var heller ingen text i låtarna så man kunde bara försvinna i musiken fullt ut. Fredagen träffade jag Marcelo för första gången efter ett halvår, om inte mer. Han hade varit i Brasilen och det var väldigt trevligt att få höra hur han hade det. Sen jobbade jag på kvällen och var allmänt bakis typ hela dagen och riktigt seg även på jobbet. Lördagen gick jag på den bosniska föreningen med mamma och pappa och deras vänner. Jag skulle jobba kl.23 igen så jag tyckte jag kunde följa med en sväng i alla fall. Där var det en sångerska och kvinnodagen firades med massa dans och sjungande. Härliga låtar och lita nationaldans. Jobbet var kul, jag fick riktigt många ragg på samma kväll medan jag själv hade många på andra håll. Jag lever ett tufft liv jag. Det blev som det blev till slut och jag hade det trevligt. Sen kom Anisa hem på söndagen och vi umgicks lite. Och idag kom min älskade lingonvecka på besök. Som tur är har jag fått mig för en vecka nu så jag kan hålla mig, och jävligt skönt att jag slapp värk på torsdag i alla fall. Imorgon ska det lunchas med Mois och växlas pengar till resan, sedan jobba. Idag sket jag i jobbet och tittade på Ugly Betty, jag har nya avsnitt. Wehoo. Jag är glad.








Thanks babes för en riktigt fun kväll!

Big time misunderstanding.

Dagen började med en inbjudan till Spotify, med andra ord väldigt bra då den också påbörjades med lite gammal bugg framför spegeln i trosorna. För jag letade såklart upp alla Elvis Presleys låtar direkt. Fick mig också då ett kort träningspass, skuttade runt väldigt mycket.. Detta gör även så att jag ska hylla Elvis genom att han får vara min bakgrund på dataskärmen igen. Så underbart att få titta på honom bara. Efter en bra morgon gick jag för att köra till skolan. Det gick sammantaget bra, förutom att jag var typ ett hårstrå ifrån att krocka med en snubbe. Jag vet inte vad mitt problem är med min fot och att den hela tiden dras till gaspedalen. Jag måste lära mig att använda bromsen lite också, faktiskt. För den kan ju just vara väldigt nyttig i sådana här situationer. Men det var i alla fall bra att se vad som kunde ha hänt för jag förbättrades magnifikant direkt efter det. Efter detta gick jag på stan och tittade på ryggsäckar, hann inte så mycket innan Anisa skickade sms och vi gick hem till henne. Vi gick och åt världens godaste calcutta på Världens. Sedan skulle vi egentligen jobba men blev istället erbjudna en bärs nästa gång vi är ute av Francisco om vi gick hem istället. Såå det gjorde vi. Fick ändå världens sämsta projekt så, för de har inte så mycket att göra idag i guess åt oss. Men det var ju bra för vi bokade vårt hostel i Budapest, skrev ut flygbiljetterna, rökte, tvättade hennes balkong, slängde ner burkar åt gubben som alltid går runt och letar just pantburkar, jag lyckades låsa in mig själv i städrummet så en kille fick komma och öppna för jag knackade och ropade hallååå, åt mikropizza och tittade på family guy. Vi har så roligt ihop vi två, det är sjukt. Sen åkte jag hem och fixade lite. Så nu sitter jag och funderar allmänt på hur lätt folk har för att misstolka mig. Både i mitt tal och nu tydligen även i mitt kroppsspråk. Jag har aldrig uppfattat mig själv som en seriös person när det gäller killar och jag förstår verkligen inte hur andra kan göra det. Förstår ni?
Anyway så ska vi fan så mycket festa imorgon för sedan jobbar jag hela helgen och Anisa åker hem. Det tycker jag är väldigt väldigt tråkigt. Men det går fort och på torsdag åker vi! Ååååååh vad jag längtar nu!