Umeå nowadays.

Igår fick jag ännu ett klagomål från Evelina om att det kan gå cirka en månad mellan mina blogguppdateringar, därför tänkte jag att nu när jag sitter i Umeå med mina fyra dagar lediga, varav två redan passerat, att jag kunde tillägna min blogg en tanke.
Just nu sitter jag i solen på Tres terrass och avnjuter lite sol, faktiskt. Jag brukar ha sådan otur med vädret men idag är det rätt fint ändå. Har ju faktiskt bara shorts och ett linne på mig. Mina nya fina shorts. Jag var och shoppade i torsdags och la faktiskt ut cirka 600 kr. Det kan jag tala om för er är väldigt jävla ovanligt för mig. Brukar inte lägga så mycket pengar på kläder på ett halvår typ. Men jag är sjukt nöjd, det var rea och jag köpte väldigt många grejer som också är väldigt typiska för mig. Jag fick ut två kjolar (en prickig och vit och en vit i spetsaktigt tyg), två stora kuverväskor (en vit med paljetter och en skinande svart rockig), shorts (i massa glada rutiga färger), två ringar (en med en skitstor fin blomma och en med gröna små blingisstenar), ett par silver runa örhängen, ett guld-svart halsband och en vit tubtop. Det kändes i ialla fall sjuk värt.
På kvällen tog vi det lugnt och kollade på film, jag hade inte sovit på ett dygn. Fredagen samlades de flesta i gamla gänget här, vi skulle grilla men det var grymt fult väder så vi köpte pizza och sen stekte vi allt kött. Vad ska man förklara det mer som än en kväll med underbara vänner och fjanterier som man inte kan göra med några andra vänner än just de värdefulla som jag har här! Alla mina bra vänner är speciella på sitt sätt. Det är underbart. PÅ kvällen försökte vi gå ut men blev nekade för på varenda ställe skulle det vara Dagen man fyllde 20år. Jag hade två månader kvar och Sanna en vecka, förjävligt! Så vi gick på afrikans fest istället och jag fick inörskaffa mig träningsvärk då jag fick äran att dansa med en lärare i just afrikansk dans. Damn vad han kunde shake på sitt ass! Måste vara grym på..
idag är det lördag och vi har gått the shame of walk genom stan och köpt fet mat och jag fick min första kopp kaffe sen jag landat i Umeå, take away. Lovely. Nu ska vi fixa oss inför ikväll, för då ska vi till Saharas snart och sedan blir det sommardroskan, där är det 18. Om det självklart inte är så att någon som kanske råkar vara över 20 att det finns någon form av maxgräns också. Lets hope for the best.
Peace

Ett inlägg till Markane.

Nummer ett, sluta klaga på mig. Nä skojjar bara, jag vet att jag borde uppdatera oftare.
Idag har jag varit och försökt fixa mitt leg, kommer krävas lite mer av min familj för att fixa detta. Någon släkting måste nämligen identifiera mig för det räckte ej med Moa. Men hon duger till mycket annat som vän! Så glad att hon finns här, hade haft så jävla tråkigt annars. Snart börjar jag jobba. Har varit på stan och köpt en gul handväska på rean. Hittade inte så mycket mer roligt. Träffade Erik med tungpiercing och pratade lite. Berättade att ikväll ska jag ut och det ser jag fram emot väldigt mycket. Måste bara nämna min vecka hur den har börjat, hade ont i huvudet efter jobbet i lördags, fick världens mensvärk i söndags, ont i nacken måndag och ryggen på tisdagen. Kan det på nåt sätt bli krångligare? Idag mår jag i alla fall rätt så bra.
Åh juste, åker till Umeå den 9e till 12e, fatta att jag har Fyra dagar ledigt i sträck, helt ledigt! Weho.

Hoppas det var kul att läsa Markane, nu måste jag gå. Tar med pizza till lunch hihihi. Skriver mer så fort jag hinner!