Vill ha sommar.

Jag vill ha sommar, nu. Har precis tagit emot resten av bilderna från min kompis. Det är bilder från när jag var i Sarajevo i somras. Det var endast några dagar. Det är helt otroligt hur mycket man kan uppleva på så kort tid, hur kul man kan ha, bara man tar vara på den tiden!
Måste bara berätta när vi var ute en kväll och skulle åka hem. Jag hade röda byxor på mig. Bartendrarna på stället började flörta med oss som fan. Vi flörtade tillbaka, de hällde socker i våra händer utav ingen anledning. Men, när vi skulle åka hem kom jag på den iden att lämna mitt nummer. Det var inte ens mitt, jag har ju inget eget i Bosnien så det fick bli mammas. Så jag skrev numret och hälsningar från de röda byxorna och lämnade lappen i hans hand när jag hälsade hejdå. Gissa vad! När vi kommer hem kommer våra mammor stormandes mot oss och plus deras tjejkompis: "Ni är inte ens hemma och killar ringer redan till oss!" Jag höll på att dö av garv, sen så skulle de förstås höra allt om de också så sömn blev det inte på ett tag..
Vi fjantade oss vart vi än gick.

  • På en tom nedervåning i en pub.
  • På ett natur place ute i ingenstans.
  • Gåendes mitt i stan.
  • Springandes på en vanlig gräsmatta.
  • Framför datorn i Almas rum.

  •      image141

        


     

    All I can think of right now is summertime..


    Sunday morning wakeup.

    Idag var det såhär trevligt vid middagsbordet. Jag satt med min kära mor och kära far och åt köttfärs med paprika och ris och grejer. Helt plötsligt känner jag hur jag ska nysa, men innan jag hinner tänka tanken på att kanske stänga munnen så flyger allting uuuutttt!
    hahaha, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Det enda mamma hade att säga förutom skratt var städa upp! sen gick både hon och pappa till vardagsrummet. Roligaste på lääänge..

    Annars har dagen varit lugn, väldigt lugn. Vaknade vid tre som vanligt, käkade frukost och strax efter det middag. Sen datorn, datorn och nu ska jag se tv. Först är det One Tree Hill och sedan blir det filmen What a girl wants eller vad den nu hette. Hope it is fun. Sen har jag cirka en och en halv timme på mig att skriva tyska uppsatsen. Vi får se om jag lyckas! Wish me luck..

    Dagens låt: Collie Budz - Lonely

    Helgens bild:
    image134

    Tidens tempo.

    Ja, vad ska man säga. Det var längesen jag skrev, längre än den månaden jag tillbringade i Tyskland. Den månaden var förresten underbar, jag saknar Tyskland, mina kusiner och allt som har med det landet att göra. Saknar t.o.m Marianne und Walter, två riktigt sköna oldies. Mina kusiner saknar mig också tror jag, eftersom de för någon dag sen bara såg tröjor till mig på rea. Då föreslog den yngsta:
    "Kan vi inte köpa några och skicka till Arijana på posten?" haha, sötast.
    Jag hade det även väldigt roligt på min praktikplats, jag fick träna mycket, träffa sköna människor och allt.
    Nyår firades hos gamlingarna med lite rött vin och mat. Det var mysigt som fan, deras hus är underbart. Sen small det med tusen fyrverkerier.
    Det underbaraste var ändå att få komma till våra lägenheter, där vi bodde för 10 år sen. Dessutom så gick jag faktiskt och käkade min favvo pizza på mitt favvoställe. Däremot är den inte min favvo längre kan jag säga, åt knappt upp en bit.

    Jag kan säga att jag ska tillbaka till Tyskland, jag känner mig fan hemma där. Jag tillbringade ändå min barndom i denna stad. Worth loving.

    My trip involved:
    Shopping - Tyskt dejtande - Träning - Festande - Döner Kebaper - Family time - Tysk kultur

    image147

    Ich will zurück..