danas sam ok.

Nu kommer ett mindre genomtänkt inlägg här.  Sitter själv hemma hos mig och Anisa på Dalkaren och dricker vin, röker och lyssnar på Dino Merlin. Jag sitter och väntar på resten av tjejerna som har krångel med håret eller något liknande. Jag har redan fixat mig och om jag personligen får säga så, så är jag grymt het ikväll! Jag älskar mina nya shorts som jag köpte i lördags, som är röda och blommiga och med hög midja. Som de där gamla bikinisen som fanns på typ sextiotalet. Alla vet att dessa shorts är väldigt jag. Livet just nu är helt super. Jag tycker det är jävligt trist att min sambo Anisa ska åka ner till Bosnien i två månader och att jag kommer vara helt själv. Eller inte helt själv, har ju bästa Moa, bästa syster och några till som jag inte räknar upp nu. För cirka ett år sedan gillade jag inte Norrköping, trivdes inte alls och ville bara bort bort bort. Nu kommer jag stanna här och plugga. Så kan det gå när man hittar fina vänner. Ska t.o.m stanna över hela sommaren nu och jobbar på transcom. Det kommer bli mycket pengar och mycket njutning efter mycket slit. Gud vad längesen det var jag drack vitt vin med sprite, det är fan gott! Hoppas inte flaskan går åt innan de hinner komma bara.. höhö. Imorgon ska jag btw göra min andra mycket efterlängtade tatuering. Jag ska måla lite mer nu på min högra fot. Det kommer bli så fiiijjjnt. Uh nu lyssnar jag på Turkiets låt till Eurovision det här året. Naajs one. Jag gillar den där balkan girls wanna party eller hur den nu går. Den är fjantig jag vet men jag gillar rytmen. Nae dags för en till ciggeluring. Love ya



Gonna miss you Guzo!

Sober.

cause i am the only one you know that won't be home..

That is kind off true. Jag är aldrig hemma nuförtiden för jag har fått ett andra hem, hos min vän Anisa. Jag hänger i princip där hela tiden nu, är hemma väldigt sällan. Det var ett bra tag sedan jag slutade vara aktiv på msn och folk kan fortfarande klaga på mig när det gäller den punkten. Och nu har jag hört jävla massa klagomål på att jag ska uppdatera min blogg också. Såå here I go, just for you guys.
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. De flesta vet väl att jag har varit i Rumänien en vecka. Det var en av de bästa veckorna i mitt liv tror jag. Vi festade varje dag, vi umgicks för första gången efter typ två tre år tror jag vi kom fram till att vi inte hade setts jag och Arezoo, jag följde med henne till skolan och såg hur hon har det, lärde känna massa trefvligt folk, lärde mig säga här och hej på rumänska och massa annat skitroligt. Jag tyckte om staden och människorna som fan så jag kommer absolut åka tillbaka dit någon gång i framtiden. Åh vi hade det så mysigt, vaknade varje morgon med choklad och chips i sängen och satt och åt och degade tills vi orkade göra något. Åt på mc donald's varje dag och bara var med varandra. Det var så underbart att komma bort från den här staden också. Även om jag saknade vissa personer.
För att komma tillbaka hit så får jag inte glömma att nämna vårat nya hajre moje gäng. Har hittat oss några vänner till jag och Anisa. Dessa snygga brudar heter Nina, Emira och Melisa. Jävligt bra och roliga tjejer det där. Shit jag är så seg i huvudet just nu. Kommer inte orka skriva så mycket mer tror jag.
Har väl fått ett nytt jobb också, på Glocalnets kundtjänst. Så nu jobbar jag på Transcom med min kära Flushy. Det är roligt, blir gemensamma pauser då och då. Sen så är resten av folket och gruppen också rätt sjyssta faktiskt.
Jag har även hunnit med att ha besök från Danmark här och samtidigt se en av Bosniens största artister genom historien och det moderna samhället. Dino Merlin. Har velat se honom sen jag finns och den drömmer har nu förverkligats. Han gick verkligen upp mot mina förväntningar. Helt sjukt. Fast jag önskar bara att det hade varit hemma också, på riktigt, en riktig känsla. Men allt kan inte vara perfekt.
Nu ska jag lägga mig sen kommer en ny dag påbörjas.
Jag ska köra hem mat till Anisa på morgonen, sen ska jag ut och köra på skolan, direkt till jobbet och jobba till 18.00 ungefär. Därefter hem till Anisa och sen får vi se vad vi hittar på. Skulle vara nice att träffa tjejerna :)
Godnatt!


Jag och Arezoo för 5-6 år sedan.


Jag och Arezoo nu :)