My Blueberry Nights.

Jag såg den filmen precis, ganska enkel och ibland blir den bara hur lugn som helst men jag tyckte ändå om den. Den var mysig att titta på helt själv. Mest för att jag dregglade så jävla mycket över Jude Law även om han inte visades tillräckligt ofta! Dessutom hade den mycket som var värt att tänka på och den var inte meningslös som många av dagens filmer blir i brist på en bra handling. Nu ska jag citera lite filosofiska meningar.

"Kära Jeremy. Jag har försökt lära mig att inte lita på människor. Jag är glad att jag misslyckades.
Vi förlitar oss på att andra ska vara den spegelbild som talar om vem vi är. Varje spegelbild får mig att tycka om mig själv lite mer. "

Nu har det nya året rullat igång på riktigt. Jag har knappt hunnit landa då hela januari bara har runnit framför näsan på mig. Det beror på att det också har hänt väldigt mycket känns det som. Delvis tillbringade jag mina bästa två veckor på länge i mitt kära Tyskland. Jag har fortfarande energi kvar därifrån trots att jag kom hem den 21a. Jag var bara så jävla glad inombords när jag var där och har fortsatt vara det sen jag kom hem också. Det hjälpte lite att hålla igång festandet med utgång på Palace med Moii. Sen så har jag umgåtts mycket med Anisa också. Vi rökte inomhus och lyssnade på Dino Merlin, finns det något bättre? Snart sjunker jag väl tillbaka in i depression pga mörkret och regnet och bajsvädret här. Ändå är jag sjukt nöjd med allt just nu så kanske inte. Jag ska försöka mitt bästa att inte falla tillbaka. Ni vet nog alla vilken optimist jag är så.. Dessutom har jag saker att längta till. Otten öppnar i helgen och jag jobbar där på lördag, jag ska på kryssning på söndag, jag ska åka runt i Europa i slutet av mars månad och början av april och jag har även bestämt mig för en till tatuering snart!










Let by gones be by gones.

Eller något i den stilen. Kände att det behövdes en uppdatering på denna blogg, ser nu att det var en månad sedan sist jag skrev. Shit. Det är tufft att känna att jag ska uppdatera om allting i detalj. Så det hoppar vi. Alla andra har gjort en summering av året 2008 så jag kanske också borde skriva något kort i alla fall. För er som känner mig blir väl inte direkt förvånade över att jag centrerar alla resor för året, hö hö.
Jag välkomnade det nya året i Tyskland med min älskade familj och mosters familj.
I mars någon gång åkte jag för första gången till Spanien och det är fortfarande oförglömligt med både otroliga fyllor, nya bekantskaper och helt otroliga upplevelser och syner. Vid hemkomsten började allt med studenten, vi åkte på kryssning. Några av er känner till att sängarna knakade medan vissa andra låg med sjösjuka hela natten.
Spanjorerna kom och besökte oss också och jag kom ännu närmare Irene, en kopia av mig.
Jag träffade också en annan speciell person som fortfarande finns där då och då. Det ska man inte förglömma att nämna.
Jag har även svårt att glömma mitt spagat som gjorde att mina brallor gick åt helvete sönder.
Studentveckan i sig tänkte jag väl inte gå in på egentligen men det är ju ett minne i sig så att säga. Dessutom kom ju faktiskt Beccs på besök! Ölbrännbollen var väl ändå min favorit måste jag säga. Speciellt när jag blev filmad då jag spydde bakom en buske. Ångesten efter allting ska man inte ens prata om, eller rättare sagt paniken kanske.
Ungefär här tappade man även närheten med många vänner, tyvärr. Alla gick vi våra vägar på något sätt.
Kamala lämnade oss för mitt andra hem, Tyskland.
Jag sticker iväg till Umeå en sväng också. Linda fyller 20år och vi är ute i en stuga bara högstadievänner typ. Det bästa som finns. Jag får träffa mååånga jag tycker om.
Sommaren var lite mycket Stockholm och sedan en vecka i Turkiet med syster Belma. Sjuk jävla vecka.
Den 2:a sept gjorde jag min första tatuering. Äntligen.
Jag börjar jobba på Hermelin vilket leder mig till 2 underbara nya vänner, Moa och Anisa. Tuffa brudar det där.
Frågan är om det är här jag ska klämma in att jag även fick ett nytt jobb som croupier. Det gick emot alla mina förväntingar och är absolut ett av det bästa för 2008.
Jag fyller 19år och har äntligen en 80tals fest.
Min underbara vän Tres och Sarah kommer ner över en helg. Underbart i sig.
Club Aqua var ju en upplevelse det också. Moa, längtar till nästa! Helt freaked out.
Sen väntade vi ivrigt på 2009 i Örebro, a bunch off juggar!



Det här är vad mitt minne ger mig såhär mitt i natten. Om det nya året fortsätter jag nästa gång. När nu det blir.
Peace!