Don Carlos i stan and i was movin'.

Igår var ju det sjukaste på länge. Jag valde att jobba från 9-16.00 och var död när jag kom hem så jag sov i en timme med reggae laddandes i bakgrunden inför den stora kvällen. Sen plattade mamma mitt hår jättefint och jag var glad. Gick ut med högklackat, kom tillbaka och hämtade mina ballerina så jag kunde byta då och då. När jag kom till Tamara på förfest kom jag även till en annan planet, vi laddade snabbt som fan och jag försvann nog till en annan värld där ett tag och det mesta snurrade bara. Jag var helt ofokuserad på allt och hade tydligen sagt när jag låg vid toaletten att jag skulle försvinna. Creapy shit! När jag var tillbaka på jorden gick vi mot Otten, eller vi åkte. Vi gick in och det var inte så mycket folk. När vi skulle gå ut en sväng innan tolv fick vi tydligen ingen stämpel. Men jag tänkte att det var logiskt att man skulle slippa betala igen för att gå in, okej allt med kö och så. Men tydligen inte. Och riktigt jävliga var de också. Folk fick knappt komma ut och ge oss pengar, men till slut så. Jävla tur det kan jag tala om för den där idioten. Mycket ilska. Har lust att aldrig mer gå dit, orka bråka för 80 kr. Men fan att brick&lace kommer dit redan nästa helg då så den idén kan man ju glömma. Förutom det så var allting bara konstigt den kvällen, människorna var konstiga och jag var konstig som fan i huvudet. Till slut trodde jag att jag var påväg hem men hamnade på efterfest. Det var några juggar som var helt galna, hade stenhög musik mitt i natten på ett gym och rockade loss. Men kul var det. Jag träffade även mitt tröst för kvällen, en kille som äger lite av mina snälla och oskyldiga känslor för killar. Han blev min sociala efterfest på en trappa. Sluta misstolka, vi hade inte sex. Ingen fysisk kontakt heller för den delen. Såja.
Nu borde jag sova.






Love is the answer
at least for most of the questions in my heart, like
Why are we here? And where do we go?
And how come it's so hard?
It's not always easy and
sometimes life can be deceiving
I'll tell you one thing, it's always better when we're together


 


Andra tider.

Nu har jag satt igång med att jobba rejält med mycket, fast jag är fortfarande förkyld som fan och det kan ju inte vara bra för min hals att prata i telefon i timmar. Men jag behöver cash och jag har stora framtidsplaner. Visst är jag seriös som fan nu. Nädå, längtar till helgen då blir det Don Carlos på otten, största på länge här i Norrpan antar jag. Ska bli kul hoppas jag. Förutom det vill jag bara tillbaka till Turkiet hela tiden för jag känner sådan kärlek och saknad. Fast jag är nog egentligen kär i de flesta länder som är varma och någorlunda fina. Fredag är jag ledig i alla fall, ska bli att slappa. Jobba lördag morgon och sedan börja supa skallen av mig. höhö.
Jag misstänker också att jag har fått något jäkla virus på datorn så det är mindre kul, speciellt när jag sitter på jobbet och frågar andra om de har varit med om det.
Åh vad skönt det är att vara hemma och få läsa klart min bok. Nu ska jag gå.
Oj glömde nästan säga det viktigaste. Jag har bokat tid för min tatuering nu. Pappa tjatar om aids och mamma om att jag som tant kommer ångra mig, men tror ni jag tänker såå långt? Tveksamt! Om exakt sju dagar har jag en skorpion på min ankel, insidan. Naaajs.
Jag älskar dig Therese Goossen!
I don't wanna work today
Maybe I just wanna stay
Just take it easy cause there's no stress.
I know it's not an awful crime,
Something special in my mind,
Nothing's gonna cause me distress.
I text my baby on her phone,
Try to get her sexy body on
That's the way I wanna spend my day.
Got to find an alibi
Cause I don't wanna waste my time
I don't wanna feel distress.

It's not that I'm lazy
I think i'm just crazy


Alanya 2008..konstigt att svenskar har fördomar om turkar och tvärtom?

Det finner jag nu i efterhand inte så konstigt alls. Jag tycker bara att det är en väldigt intressant fakta hur svenskar påstår att man i detta land måste anpassa sig så himla mycket efter alla invandrare. Men titta bara på Alanya, staden får inte mycket regn men ungefär lika många droppar svenskar som om det skulle regna varje dag i minst en timme. Turkarna skänker Sverige i princip sin sommar, de ger oss allt, svenska låtar på uteställena, fixar hotell och arrangerar allt åt oss med resan osv. Ändå går svenska tjejer (inte alla) dit och verkligen beter sig som slampor. Jag kan verkligen inte hitta ett finare ord för det, cause there are limits and they ain't got any of those. Okej om det skulle vara killar i samma ålder som de åtminstone..men nej, det är gamla sliskiga desperata gubbar som de ligger med. Och ändå klagar de på fördomarna? Jag undrar verkligen hur de kan ha fått den bilden av svenska tjejer alltså..och detsamma gäller alla sliskiga gubbar där. Som dock finns i alla länder.
Jag ska inte tjata för mycket anyway men kan vi inte bara kompromissa utan klagomål? Sverige kan ge de lite ligg över sommaren medan de får leva här och bygga en till två moskéer som nazister ändå bränner ner då och då.
Fan vad hårda ord. Life is rough, and so are turkish boys in bed.
Förutom att jag upptäckte en sådan filosofisk tanke så hade jag förbannat jävla kul. Vi var älskade på ett ställe som hette the doors och vi trivdes med all uppmärksamhet. Medan tjejer stod och dansade på baren framför bartendersen och nästan tog av sig kläderna skakade de bara på huvudet och tittade på oss. Jag bad om ingenting, det bara kom i överväldigande mängder. De kanske tyckte att vi var speciella för att vi faktiskt ibland tackade nej till deras gratis-shots medan alla andra tjejer drack de på en tusendels-sekund innan de försvann. Vi fick även prova på massssaaa olika drinkar. 
Det var såååå varmt hela tiden, kvavt dag och kvavt natt. Aldrig någon luft så airkondition gjorde mig sjuk lagom till när jag skulle hem igen. Men jag hade hunnit ha mitt roliga då. Vi träffade lite juggar, ryssa, tyskar, tuuurkar i mängde och massa annat skönt folk. Alla uteställen var nere vid hamnen bredvid varandra och man kunde gå gratis från det ena till det andra och alla bara skrek efter en. Om folk säger att turkar har blivit bättre på att sluta tjata så kan jag tala om att det fortfarande är lite hemskt jobbigt.
Dansa på barbord var en regel jag inte fick bryta i Sverige, men där älskade alla när man gjorde det. Speciellt våra bartenders. Jag njöt för fullt för jag slapp anstränga mig för att ragga, det räckte med en blink så fick man vad man ville prova på. Men det var lite hemskt när jag låtsades vara gift och visade upp min ring för att bli av med ett slisk och han då gjorde samma sak, alltså var han ett gift slisko. Fyfuck. 
Jag köpte även megastora byxor där, en nargile/nargila?/vattenpipa och lite annat smått kul. Jag rökte som vanligt sönder min hals, för att ciggen var så fruktansvärt billiga. Jag fick även med mig massa tobak, inte bra. 
Vågorna var vilda och syrran ramlade omkull flera gånger, sista gången hon gick in i vattnet ramlade hon också.. då lät det såhär: "NEEEE nu GÅR jag, stanna du och BAAADDA!"
Jag skulle kunna prata på i evigheter. Vilt vilt vilt, åk dit! Alanya will make you vacation memorable. 





Güle güle


 

denna långa väntan..

..på ett livstecken som aldrig kommer. Jag gilla dig..fan också. Så typiskt att när jag för en gångs skull känner något annat än bara fysisk attraktion till en kille så blir allting konstigt.

Idag var i alla fall andra dagen på min utbildning på jobbet. Jag känner igen det mesta eftersom jag har gått den förut men det är ändå trevligt att bli påmind om vissa saker. Vi ringde också lite idag och jag fick nästan alla som jag ringde att ställa upp på en intervju, det var skönt. Men jag är ju rutinerad.
Imorgon vill jag gå på stan och köpa en mössa, jag vill verkligen ha en fin och söt mössa som man bara kan dra på sig ibland när man inte orkar fixa håret.
Fick även reda på att en tjej i min utbildning precis har börjat jobba som bartender på mitt favorit uteställe och hon råder en bra bartenderutbildning på Kos. Nu fick hon mig att ta tag i en av mina drömmar och i alla fall försöka klura ut hur jag ska ha råd och hinna med den också. Det är mycket lilla Arijana vill göra.

Just det måste ju berätta dagens incident också. Jag stod på busshållplatsen efter jobbet och skulle ta fram min plånbok ur väskan. Den är som en bok liksom med två tjocka sidor så saker kan fastna där emellan. Och såklart måste det bästa av allt fastna i den och när jag fäller upp den så rusar det ut en fin profil kondom ur min jävla plånbok...där stod det två killar och jag framstod ju i alla fall som villig. Men de var nog inte det..

Ser fram emot att vakna i Turkland på fredag och dricka första drinken för resan, Cosmopolitan! Rauur.
Nu ska jag gå klistra bilder och minnas fina dagar.
Kanske även borde börja planera packningen.

This was never the way I planned
Not my intention.
I got so brave
Lost my discretion
It's not what I'm used to
Just want to try you on
I'm curious, for you,
Caught my attention

I woulda like one of these mornings to wake up and find
your face on a pillow lying right next to mine
well everytime i fantasize me see your lips me see your eyes
Your trigger finger do something that lef the rudegirl hypnotized




Papapaarappa..

Ja vad ska man skriva om nu. Kanske att jag börjar jobba imorgon och det känns ganska intressant att gå på samma utbildning igen. Jag har ju jobbat där förut. Men det ska bli trevligt för min vän Tamara ska med mig.
Förutom det har jag faktiskt inte gjort så mycket i helgen förutom varit hemma, kollat på film, diskat massor och sovit. Just det jag gick på stan i lördags med mamma också. Köpte en handduk till semestern på fredag, riktigt söt med solbrillor på som mönster och allt. Ja, jag är barnslig. Sen köpte jag en sådan där vad det kallas.. typ som en body, fast med lite längre byxor på Monki. Skiiiittsnyggg. Man kan ha den till vardags men också utgång.
Har hursomhelst varit grymt skönt att bara få vila upp sig, en helt alkoholfri helg. Dessutom känns det som att jag inte har fått vara med mamma och pappa så mycket på sista tiden. Nu när jag börjar jobba kommer jag ändå bara komma hem trött och vara otrevlig mot de. Stackare.
Nu sitter jag här och försöker få bort lite förhårdnader på fötterna, mindre fräscht men det måste göras.
Jag kan också informera om att jag inte har vaxat än, jag är nervös. Men massa ska fixas innan resan så..
See ya folks..

I can stay true to you..

..all i need is one chance.
Hur ska man utan chans veta om man har hittat kärleken?
Eller om man har tappat den redan innan man vet om det ens var riktig kärlek eller inte?
Jag har aldrig tänkt på en person så mycket som jag har gjort på sista tiden. Kan det vara för att jag faktiskt inte kan sätta fingret på den här killen, så som jag har brukat kunna göra på alla mina tidigare? Eller kan det vara att Arijana har blivit känslig på riktigt? Jag vet att mina vänner kommer bli förvånade då, jag har nog aldrig känt något riktigt för någon kille. Well det fanns en, som såklart inte förtjänade min kärlek. Vad förblindad man var då.
Jag vill träffa dig igen, snart. Jag vill veta hur du mår. Det känns som år sedan vi sågs.
Jag vill se vad jag känner, för det börjar bli jobbigt att tänka så mycket.


Jobb.

Många dom låter strömmen föra dom fram
Av olika anledningar ligger vissa på soffan andra får ett jobb och dom flesta dom gör vad dom kan
Så nu går man ut gymnasiet och ekonomin den är lika med noll
Och så pluggar man vidare inte för att man vill, bara för att det inte finns några jobb
Eller så jobbar man svart japp mellan morgon och natt
Kanske till och med kvällar och helger med massa tur kan man få sej en rast
Man ska väl inte klaga antar jag för vårt land är ju tryggt
Aldrig krig, knappt nån svält - men fan inget anställningsskydd

Vissa förknippar sin arbetssituation med välbehag
Och pratar om jobb som nånting som dom gör sej förtjänta av
På sätt och vis är det väl rätt och riktigt men
Dom som kvalificerar för samma sak och dom letar efter samma jobb men dom heter Muhammed i efternamn dom får sticka hem
I landet med om största varmaste öppnade famnar
Röstar man fram att endast vissa ska bli kramade mjukt
Det finns platser på vägen där vissa av löftena stannar
Och det gör att man får forsätta va arbetslös eller slava som djur

Dom lägger fram förslag efter den franska modellen
Att du kan anställas utan några som helst tryggheter och sparkas på fläcken (va, va? meeen)
Ett litet jobb i ditt lilla liv jag menar vad är det?
Välkommen till ditt nya tidsfördriv hälsningar AUC
Och så tycker dom mest att man bara klagar och gnäller
Vanliga människor utan plats i vårat vardagssamhälle
Men man ska väl inte klaga antar jag för vårt land är ju tryggt
Aldrig krig, knappt nån svält - men fan inget anställningsskydd!

Allting kommer lösas och bli bättre igen
Om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm
Och vi tror vi strävar mot samma mål
Men när man tittar på dig är det bara all you!


Turkey turkey!

Here we come! Jag kan inte sluta.. det enda jag ser framför mig är blått vatten, hav, sol, fest men framförallt känner jag värme! Jag blir varm inombords bara jag tänker tanken. Och tack gud för att du äntligen låter mitt hjärta brinna lite för det jag älskar. Jag älskar havet, och mitt störsa mål i livet är att bosätta mig på en strand. Om det förblir en dröm eller blir en sanning vet jag inte. Man vet aldrig. Hursomhelst så blir det att bo i Alanya från den 15:e till den 22:e augusti och det ska bli helt underbart. Jag och syster och massa främmande folk, fyfan vad gött. Men innan det måste jag klara utbildningen på jobbet, men det ska nog gå bara bra.
Idag köpte jag världens gulligaste linne för 29kr. Det ska tas med till sommarlandet. Men jag köpte även vax. Jag tänkte att jag ska vaxa bikinilinjen och underarmarna, får se hur fan det kommer gå med tanke på att jag aldrig har gjort det förut. En sak vet jag och det är att det förmodligen kommer göra ont. But i am worth it. Dessutom har jag varit flitig och sparat ordentligt med hår så att det funkar också.
Ikväll vill jag gå på utebio men jag får inte tag på någon människa på jordklotet. Fast nu säger Annika att hon ska dit så. Det löser sig, alltid! Åh vad jag älskar livet just nu.
Filmen I'm not there om Dylan går, den vill jag mer än gärna se. Tack för ordet.

Lördag is the day today.

Kul där. Igår var jag och Tamara ute och det var en rolig kväll. Jag raggade upp en skitsnygg brat från Stockholm och hon hade en liten söt hiphopare springades efter henne hela kvällen. Som vanligt blev det många dissar från vår sida, men det fanns några ovanligt och exremt äckliga killar ute igår. Så fort de såg kvinnor bara kom de alllldeles för nära inpå. Torkade sitt jävla rinnande svett från hela kroppen på en också. Fan vad jag var nära på att slå till en av de.
Annars var vi på en ganska mysig förfest med bara tjejer, men jag mådde mest illa av mensvärk så jag drack bara en öl på hela kvällen. Det var ett tag sedan jag var ute på Otten så nykter, men jag hade roligare än många fulla gånger.
En liten mysig fika med Nina 7.0:an och Josefin Spolarn hann jag också med. Emma Renhonan saknade vi dock men henne fick jag istället träffa på kvällen. Josef och jag påminde oss själva om våra Danmark och Spanien upplevelser och det vart ett gott garv. Jag vill ha fler sådana upplevelser med dig din floda tölp!

Förresten så är den senaste nyheten att jag väl åker till Turkiet eller någon sista minuten resa snart, efter hemkomsten blir det en eller två tatueringar för jag har äntligen råd och sedan börja jobba på Hermelin. Det längtar jag efter, faktiskt!
Något jag ännu mer längtar efter är min flytt till Berlin till våren, för nu har jag även en kompanjon! Mathilda vill åka dit med mig men jag tror kanske inte att hon vill stanna lika länge som jag men vi får se.



Idag fyller pappa 49, Sretan Rodjendan Babuka!
Volim vas naaajvise. Arijana