Never again.

Idag har det varit en sliten dag. Jag sov ingenting och gick till skolan med svullna ögon. Gick upp så sent jag kunde, drog på mig mjukisbrallorna, ett linne, söndriga sockar och tofflor där detta syntes. Såg rent ut sagt förjävlig ut kan man säga. Mammas kommentar: Kolla hur du ser ut, ska du verkligen gå ut sådär?
Jag bryr mig inte, jag bryr mig inte om nåt just nu.
Men jag var ändå glad mot slutet av dagen, för jag var så stolt för att jag hade gått på mattestugan! Tänk er, jag sov ingenting men stannade ändå i skolan till fyra. Duktigt? Oh yes.
Sen har jag fått gå på stan med Belmis, som för övrigt flyttar på söndag. Spännande för min syster :)
image97 image98

Does it hurt
To know I'll never be there
Bet it sucks
To see my face everywhere
It was you
Who chose to end it like you did
I was the last to know
You knew
Exactly what you would do
And don't say
You simply lost your way
She may believe you
But I never will
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never...

Big girls don't cry.

Fan vilken bra bok vi fick på tyskan igår, på tyska alltså. Den är sorglig, men så jävla bra. Handlar om en tjej som växer upp i Berlin, hennes farsa slår henne, mamman hittar en ny pojkvän och tjejen börjar med droger.
Ibland funderar jag.. tänk om jag hade ett sådant liv. Skulle jag inte vilja. Men man väljer väl inte sina liv. Det känns faktiskt som att de är förutbestämda. Jag tror verkligen att det finns en mening med allt.
Nu blir jag sådär filosofisk klockan 22:08 på kvällen.

Jag såg just klart What about Brian. Bra serie där.
Fan också, imorgon blir det en lång dag. Och i slutet måste jag också stanna kvar för att gå till matte fucking stugan. Bajs bajs bajsa. Fan att man fick ig. Fan vad många fan jag har använt nu.
Åh herregud vad trött jag är, tror inte jag pallar stanna uppe ikväll och se på Sex and the City. Hur kul det än är.

Don't you care about me anymore?
I don't think so.

Dissapointment.

Jag blir fan riktigt arg, jag vet inte what to do. Så jävla besviken på dig. Kass, kass stil.

Tam, du har så jävla rätt. Du får mig verkligen alltid att må bra och skita i att tänka på allt på allvar.
Satt på Coffe House med min vän alltså i nån timme och bara drev om livet. Skratta åt allt, bäst ju.
Dessutom hittade jag världens finaste skor, som jag ska köpa en dag i framtiden. Då jag har cashen haha.

image96

Sen säger jag +++++++ för hög midja. Kolla bara så jävla hett det ser ut. Och framförallt trivs jag i de där kläderna speciellt! Älskar bara örhängena, som är mammas.



What if I had a thing on the side, made you cry?
Would the rules change up or would they still apply?
If I played you like a toy?


Dobro jutro nikome.

Min rubrik betyder; god morgon ingen. Låter sorgligt, men ikket det är en mycket fin låt.
Vet ni vad? Jag vaknade två idag. Och då väckte mamma mig. Hon trodde att jag skulle gå söka jobb, men nej jag ska göra det imorgon. I promiiiiseee. Fast det här är ju bara som vanligt, jag brukar vänja mig vid dåliga saker när det inte är någon skola. Ändå har jag fan klarat sommaren fint, bakfull varje morgon men ändå drog jag mig upp när Emina kom och väckte mig elva tolv varje morgon.
Sen dess har jag hunnit sitta vid datorn och bränna en skiva. Massa pachanga på den, mhm. Some good shit.
Jag älskar reggaeton musik, visste du det? På senaste tiden har jag också börjat lyssna på mycket reggae bara.

Vilken soft kväll igår förresten, vattenpipa, folk och softande. That's life.

Och ikväll blir det chill med familj. Ha ha det rimmade, i am good. Iaf, det blir säsongsstart med SOPRANOS. Yippie. Godnatt, nu ska jag sova lite till. Klockan 17:42.

I like the sex with you after the parties
I wanna go over your body
I wanna stay I wanna play I wanna do it
Morena Nena Mama Chica Baby move it
Be your Lover be your friend be your cheater
She the one, I got to see him
Costa Rica, la havana, puerto rico

More party.

Bara för att sommaren är slut och skolan har börjat, tar inte festen slut för mig.
Som jag sa igår till nån (minns inte vem) haha, Livet är en fest.
Och tänk att jag ibland faktiskt tror på det jag säger, men inte under mina lektioner i skolan iaf.. de är deprimerande! Ja iaf så var jag och Tamara ute igen igår. Otten såklart, our second home liksom.
Det var otroligt roligt, jag träffade min bartender till afro igen. Wow, han har piercing i bröstvårtan! Det är ungefär det sexigaste jag vet på en kille! OCh det är inte han på bilden, det var nån annan sjysst snubbe vi träffade.
image95

Lite om mina sommardagar, kanske.

Oj känns konstigt att skriva, var längesen.
Men jag har haft en helt underbar sommar, med familj, vänner och hela det där köret. Mest har det varit festande däremot. Fyfan, men jag är ändå inte less på det.
Mina två första veckor tillbringade jag i Umeå, min gammla norrländska stad. Här bodde jag hos Maria, min sjyssta vän. Haha, det var lite roligt att bo med både henne och hennes pojkvän i två veckor. Dygnet runt i princip. De var så snälla så. Och varje morgon vaknade de såklart tidigare än mig och när de satte sig för att kolla på tv (jag låg precis framför tv:n) så glodde de alltid på mig när jag vaknade. Kul att vakna till den synen och se de två framför sig varje morgon. Trevligt. Tack för det. Saknar er fan.
Sedan kom jag hem till Norrköping i några dagar för att sen sticka till Bosnien igen den 29:e Juni tror jag. Juste jag får inte glömma den roliga natten med dig Lume haha. Roligaste tjejen på jorden. Kvällen innan jag skulle åka satt vi och kollade på kort från bal o dylikt, rökte, drack och mest pratade i mitt rum hela natten. Sov max 2h. För att jag sedan ska sitta på buss i 30h. Usch. Svinigt kul att va med dig som vanligt, vi hade fan inte setts på länge. Come back sometime babe.
I Bosnien var jag länge. Länge. Fan vad länge. Men fan vad kul. Jag lärde känna barndomsvänner på nytt och massa annat folk. Alltid lika kul. Badade massor och blev svart, inte brun - svart. Men det gick bort fort. *gråt*
Bara det att min älskade skåning till granne kommer varje morgon och knackar på dörren trots dörrklockan gör mig glad. Och efter det går hon igen för att jag ska få äta frukost på min stekheta balkong med utsikt över floden Vrbas. Fan vad jag saknar detta, det är sommar.
Efter det kommer vi hem för att vara själva hemma en helg. Då var det fest. Vi hade lite gäster jag och min syrra. Det var trevligt.
image88image89
image93image91
image92
image94
Grattis Beccs!
Nu har ni båda tagit studenten, Bella och Beccs.
Bella flyr till Linköping och Beccs till Märsta/Sthlm.
Yeah go ahead just leave me.
Men this year, is my year. 
 Nu är vi Sp3bEuFö. Fet trea där, sista året alltså.
5 juni is the day.