Life doesn't always go my way..

I used to think
I had the answers to everything
But now I know
That life doesn't always go my way


Nu till hösten sökte jag till en ky-utbildning i Söderköping. Det är en turism akademi utbildning på 2år. Det är en utbildning som passar mig perfekt och därför valde jag även att inte söka någon annan. Jag var på något konstigt sätt grymt säker på att jag skulle komma in. Jag vet att jag har vad som krävs, men framförallt viljan att gå just den utbildningen. Dock fick jag idag beskedet att jag bara är reserv, 150 sökte och de tog emot 24st. Detta besked fick jag efter min jobbigaste dag på mitt jobb på 2månader och efter att jag var klädd i kjol i solen och när jag skulle cykla hem så spöregnade det. Gissa om jag kände för att gråta.. Ett tag visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen, för jag har verkligen räknat med att jag ska gå denna utbildning nu i 2år. Så nu har jag 2år i ett lågkonjunktur samhälle som jag inte vet vad fan jag ska göra av. Självklart hoppas jag fortfarande på att någon kanske hoppar av och de ringer mig. Detta lilla hoppet har jag sommaren ut. Men vad händer sen då?
Jag kommer inte ha pengar nog att fara ut och resa i ett halvår direkt, men ett tag kanske. Dessutom känns det som så i dagens läge att man kanske inte riktigt ska gå ut och slösa alla sina pengar och räkna med att få jobb när flera hundra ryker varje dag. Däremot så funderar jag på att åka iväg som volontär till Afrika. Det kommer jag göra någon gång, kanske lika bra att ta det nu?

Annars har jag haft en helt okej sommar, saknar Anisa jävligt mycket dock. Men tiden går så jävla fort så hon är nog hemma snart igen min flicka. Idag kommer Melisa från Uppsala och hälsar på oss här så det blir nog en trevlig helg. Förra helgen var det krogbrännboll, vilket också var trevligt. Själv planerar jag även att fara upp till Umeå mellan den 9e och 12e juli. Sen ska även jag och Belma åka till Göteborg sista helgen i juli, för att shoppa, festa och se U2!

Wish me luck finding my way.