Främmande.

Jag sitter här i mitt lilla 16kvm rum och njuter av Ugly Betty. Jag sitter och försöker inspireras av henne. Det där är en jävligt stark tjej ska ni veta. Står alltid för vad hon är, är godhjärtad, men lyckas ändå åstadkomma den position på jobbet hon vill ha. Hon klättrar högre och högre.. Nu höll jag på att lägga till ordet hierarki där, ett av orden som finns i så många av mina anteckningar just nu.
Jag läser Företagsekonomi nu och jag älskar det. Jag älskar verkligen kursen, dess innehåll, föreläsarna (well, inte alla men många) och detta är väldigt bra. För jag hade sjukt höga förväntningar på just denna kurs.
Har pluggat idag och solat solarium för första gången, enligt alla andra verkar jag ha blivit sjukt brun på elva minuter. Själv anser jag att jag nog kommer börja missbruka det där. Väldigt smidigt sätt att bli brun på.

Det är inte mycket i livet som skrämmer mig. Men just nu känner jag mig sjukt rädd, ostabil och bara allmänt lost. Jag vet att jag vill det här, jag har för fan officiellt folkbokfört mig i Kalmar för detta. Och det är en riktig håla kan jag tala om för er. Men jag känner att jag verkligen måste lära mig det här med disciplin. Gå upp frivilligt på morgonen och plugga. Har haft lite svårt för det nu, men jag tror och hoppas att det är något som växer sig fram med tidens gång. Jag måste hitta min egna motivationsteori och vara min egna auktoritära ledare. Love to use those words alltså.

I am on my own way now, but I sure hope I will see it more clear very soon!

Ok don't worry we'll all float on
Even if things get heavy we'll all float on
Alright already we'll all float on
Don't you worry we'll all float on
All float on



Jag siktar högt!