Morena.

Sitter och lyssnar på lite reggaeton på youtube för all min reggaeton har jag utbränd på skivor men det mesta var väl kvar på min gamla dator när den kraschade. Jävligt trist, för just de bästa låtarna kommer jag inte riktigt ihåg namnen på exakt. Wisin & Yandel vet jag i alla fall vem de är. Igår satt jag på en undersökning på jobbet om radiostationer och då fick vi spela upp olika låtar för våra kunder så att de kunde bedöma om de tyckte om den eller inte. Det var riktigt skönt, man slapp prata överdrivet mycket och fick tvärtom sitta och lyssna på musik. Men jag är riktigt less på det här jobbet som telefonintervjuare måste jag erkänna. Men i dagens lågkonjunktur ska man väl vara tacksam för att man ens har något jobb, hur dåligt det än må vara och deprimerande. Jag tänker bara såhär: Om två veckor åker vi till Budapest! Efter Rumänien ska jag fan satsa riktigt hårt och åka iväg någonstans helt själv. Jag tror att jag behöver det. Bara få träffa helt främmande människor och leva lite farligt. Dessutom längtar jag sjukt mycket till sommaren, mitt Bosnien och Kroatien. Snackar just nu med en kompis och fan så kul vi ska ha. Jag ska vara brun och glad.
Idag övningskörde jag på körskolan för första gången förresten och det var sjukt roligt. Jag körde en audi och fick bara motorstopp en endaste gång, dessutom fick min lärare också det så det kändes mindre pinsamt då. Jag har haft en underbar helg också kanske man ska nämna. Fick för mig att gå ut i torsdags vilket visade sig vara en av de mer lyckade utekvällarna på sista tiden, hade riktigt jävla kul med Nina. Kom hem ganska mycket väldigt rak, råkade dricka mer än jag trodde men jag kom i alla fall ihåg att dricka mina bakis tabletter. (tack josse, nina och sam för att ni tänker på mig i längden och känner mig för bra). De kommer till nytta for the way! Jag låg däckad i dubbelsängen själv och telefonen ringde typ 3 gånger på morgonen. Tror ni jag var glad då eller? Mitt huvud sprängdes typ kändes det som. Men jag njöt i alla fall på natten med fyllekäk och grejer. Satt och log för mig själv minns jag också att jag gjorde. Slog mig säker några gånger också utan att jag kände det. Det brukar bli så. Sen jobbade jag i och för sig fredag och lördag men det var också väldigt väldigt roligt faktiskt! Blev en sväng på Harrys och en på Palace.
Nu ska ni få se på mig och min söta storasyster när vi var små.


Jana saknaj Bema!

Work your body



Äntligen äntligen äntligen!
Jag tackar min nya gud, dj:n på Otten, Alex!
Jag kommer lyssna sönder den här låten nu. Tog oss trots allt två månader att hitta den.
Synd att jag såg det två på natten.. nu blir det att vara vaken.

Pump it up.

You've got to pump it up!  Idag var jag full av energi, mest för att jag hade sovit till tre på eftermiddagen men också för att det börjar bli ljusare ute nu. Jag märkte att när jag gick till jobbet vid fem så var det fortfarande ljust, det var det inte för någon vecka sedan. Jag har även haft en helt sjukt bra helg med utgång och boende hela helgen hos min älskling Anisa. Vi hade så jävla kul på Otten i fredags och Nina följde också med oss. Shakade som fan, det var länge sedan. Det blir ju inte riktigt lika ofta nu för mig när jag jobbar helger, back in the old days var det verkligen every weekend alltså. I och för sig jobbar jag på uteställen också, men jag blir ändå aldrig less på att gå ut dit och dansa när jag väl är ledig. Även om det kan vara sjukt skönt att byta miljö och stad ibland. Hursomhelst degade vi bara hela lördagen i Danijels säng och kollade på två filmer i rad, bl.a. Blow med Johnny Depp. Shit vilken bra film. Jag grät jävligt mycket och länge efter den. Den är lite som den bosniska filmen "Tesko je biti dobar/Det är svårt att vara en god människa". Det är samma syfte även om Blow hade lite mer karaktär, kvalité och djup. Sedan på kvällen gick vi på inflyttningsfest vilket var helt okej trevligt. Sedan käkade vi varsin halva pizza och jag gick till jobbet medan Anisa pluggade. Söndag blev det Donken och sedan jobb. Vi tyckte att vi var nyttiga förra helgen med bönor så vi fick äta bara skräpmat nu hihi. Sen drog jag hem. Så om ni undrar vart jag håller hus på helgerna nu så är det hos Anisa, min weekend lover.
Juste får inte förömma att meddela att vi har bokat biljetterna nu och sticker till Budapest den 12e mars och sedan åker jag vidare till Rumänien med buss efter den 14e och vidare väntas att se...



Arijana & Nina

Kryssning med Cherry Casino.

Ja vart ska man börja då. Jag hade sovit cirka fem timmar och var svintrött när vi skulle åka typ 12 på söndag morgon. Men det gick ändå, vi kom ombord vid sex då vi också hade ett möte. Då fick vi träffas allihopa från typ Örebro, Västerås, Motala, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Linköping och Norrköping. Jag tror det var alla, och vi var väl kanske runt hundra stycken som jobbade på Cherry då. Det var riktigt kul att se alla. Vi fick en välkomst cider och drack på tom mage. Alla var svinhungriga och buffén var först nio. Efter det här hade vi ett kort möte sen gick vi och fixade oss för att käka. Fyffaaaann vilken jävla buffé säger jag bara, det fanns verkligen allt man önskade sig. Och det var sååååå gott. Typ skaldjurssallad, oxfilé, rostbiff, potatisgratäng, kyckling och massa massa annat. Plus efterrätt med olika tårtor och glassar. Dessutom fick vi dricka hur mycket vi ville under denna timme. Då blev folk väldigt fulla vilket ledde till översvämning av öl på min fina klänning haha. Men jag bara asgarvade medan Viktor bad om ursäkt typ tio gånger men jag bara bytte klänning. Den klänningen är btw storlek 32 och jag fick den fina kommentaren "Hur kan en så smal tjej äta så mycket?". Där ser ni! Jag älskar maaaat. Efter middagen minns jag att vi gick till hyttarna i alla fall och började dricka, jag minns sittande i korridoren, jag minns att utestället inte skulle öpnna och att vi ville jaga bort gamlingarna som gick vid tolv och la sig så vi fick dansa, jag minns att jag höll på att ramla från stolar, jag minns att jag blottade mig eller något ute i vinden för att några äckel glodde på oss, jag minns att jag lyckades få den enda snygga killen där, jag minns att vissa personer blev så jävla fulla vilket var kul att se, jag minns att jag snodde glas i en obemannad bar, men mest minns jag att jag pissade på Åland! Grattis till mig. Här kommer lite bilder.