Kryssning med Cherry Casino.

Ja vart ska man börja då. Jag hade sovit cirka fem timmar och var svintrött när vi skulle åka typ 12 på söndag morgon. Men det gick ändå, vi kom ombord vid sex då vi också hade ett möte. Då fick vi träffas allihopa från typ Örebro, Västerås, Motala, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Linköping och Norrköping. Jag tror det var alla, och vi var väl kanske runt hundra stycken som jobbade på Cherry då. Det var riktigt kul att se alla. Vi fick en välkomst cider och drack på tom mage. Alla var svinhungriga och buffén var först nio. Efter det här hade vi ett kort möte sen gick vi och fixade oss för att käka. Fyffaaaann vilken jävla buffé säger jag bara, det fanns verkligen allt man önskade sig. Och det var sååååå gott. Typ skaldjurssallad, oxfilé, rostbiff, potatisgratäng, kyckling och massa massa annat. Plus efterrätt med olika tårtor och glassar. Dessutom fick vi dricka hur mycket vi ville under denna timme. Då blev folk väldigt fulla vilket ledde till översvämning av öl på min fina klänning haha. Men jag bara asgarvade medan Viktor bad om ursäkt typ tio gånger men jag bara bytte klänning. Den klänningen är btw storlek 32 och jag fick den fina kommentaren "Hur kan en så smal tjej äta så mycket?". Där ser ni! Jag älskar maaaat. Efter middagen minns jag att vi gick till hyttarna i alla fall och började dricka, jag minns sittande i korridoren, jag minns att utestället inte skulle öpnna och att vi ville jaga bort gamlingarna som gick vid tolv och la sig så vi fick dansa, jag minns att jag höll på att ramla från stolar, jag minns att jag blottade mig eller något ute i vinden för att några äckel glodde på oss, jag minns att jag lyckades få den enda snygga killen där, jag minns att vissa personer blev så jävla fulla vilket var kul att se, jag minns att jag snodde glas i en obemannad bar, men mest minns jag att jag pissade på Åland! Grattis till mig. Här kommer lite bilder.


 







Kommentarer
Postat av: spolish

fin du var ari. :) vad heter hon som står längst ut på näst sista bilden? jag vet så väl vem det rä men kan inte placera henne. Sandra, sanna, sofie.. ?

2009-02-12 @ 13:07:01
Postat av: josef

Ajusst det, jo men hon vet vem jag är. På tallås i högstadiet gick hon i A2 med fritz som jag var väldigt bra kompis med och jag gick i b1 tillsammans med hennes kusin Fia som jag hängde mycket med. I know her. Did you like my picture? haha :D

2009-02-12 @ 15:08:16
Postat av: Ronny

Hej! Råkade slinka in här. Trevligt. Fin och bra blogg du har. Välkommen till min URL. Ha det bra.

Postat av: Alex Zoon

Nu har jag låten som du letat så mkt efter ;)

2009-02-16 @ 19:25:43
URL: http://alexzoon.wordpress.com
Postat av: Moa

Hehe vilken kryssing ;) hoppas vår blir lika kul! iaf så ser jag mkt fram emot de där buffen du har tjatat så mkt om :P

2009-02-16 @ 21:39:29
URL: http://royalwithcheese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback