Idag och framtiden

Jag älskar dagar, och livet i allmänhet, när man känner sig lyckad. Vi hade ännu en presentation idag, som inte riktigt var lika bra som sist men det känns ändå otroligt att se vilka framsteg man gör och att man faktiskt känner att man lär sig något man kommer kunna använda vid andra tillfällen. Och bara den grejen att se att man tar det på allvar med en så enkel sak som klädsel. Det gör att man automatiskt känner sig mer självsäker och förberedd. Jag har fått frågan allt oftare på sista tiden om varför jag är så uppklädd i skolan och det är av den anledningen till stor del. Jag fokuserar bättre, känner mig bättre och får mer energi till att uträtta något positivt.
Att jag har börjat träna gör mig absolut inte mindre stolt och energifull, tvärtom. Hade helt glömt bort den goda effekten av det. Distanskursen i tyska har jag också kommit igång med och imorgon blir min första live lektion i Växjö. Kompis, det går bra nu helt enkelt.
Och det förtjänar verkligen att tilläggas att min goda underbara vän Josefin aka Spolarn kommer och hälsar på mig i slutet av mars månad. Det kommer bli lika minnesvärt som all vår gemensamma historik :-)
Det enda jag skulle önska var bättre är vädret, börjar bli riktigt less på detta..
You can have it all
Anything you want you can make it yours
Anything you want in the world
Nothing to big or small

off balance

Nu var det ju ett jädra bra tag sedan jag skrev sist. Jag har knappt haft tid och när jag väl haft det har jag velat sitta framför tvn eller göra annat avslappnade. Sedan jag kom hem från Tyskland över jul och nyår har det varit fullt ös med tentor, arbeten, presentationer osv osv. Aldrig slut! Men nu verkar vi ha en lite lugnare vecka framför oss, tack för det. Förutom att jag ska jobba natt onsdag-lördag. Men det ska nog gå bra :)

Jag har hunnit resa en del innan nyår och nu är faktiskt nästa Frankfurt resa inbokad, med min vän Arta. Vi åker den andra mars och är borta till den trettonde, ska bli skönt att vara borta ett riktigt bra tag så man hinner känna av det. Och med tanke på att det redan är typ vår där kommer det ju bli underbart lyckat. Jag längtar bort bort!

Jag har äntligen fått besked från Röda Korset och tagit mig an att vara mentor för emigranter, ska bli riktigt kul!

Och så ska jag vara värdinna på en mässa på lördag, så nu äntligen ska jag på riktigt kunna engagera mig på fritiden.

Nu ska jag sätta igång med min uppgift i min tyska distanskurs som ska vara inne idag. So later!

Min nya cv bild, stylish. Tackar Joanna Kohnen för det.

You got that somethin'
That keeps me so off balance
Baby, you're a challenge
Let's explore your talent

I really wanna see if you can go downtown with a girl like me