-

secret love

piggast inatt

Varför är jag alltid så fruktansvärt pigg efter jobbet, det är vad jag undrar. Haft en riktigt bra och rolig kväll på jobbet. Många väldigt trevliga människor som uppskattade spelet för vad det är, underhållning.
Sist jag jobbade på Hugo i onsdags så ramlade ett kryp från taket rakt på ett fullt spelbord. Det enda jag gjorde var hoppa bak och typ skrika till lite. Det var ett stort kryp alltså. Och alla killar bara skrattade åt mig och slängde bort det.. well.
Har även haft lite smygare som spanat på mig, anonyma, som även kollat upp mitt nummer och istället för att komma fram smsat mig. Den här stan är verkligen speciell på det sättet då det alltid händer massa sånt. När jag började jobba tyckte jag det var väldigt spännande, arton och får uppmärksamhet, vad annars.
Jag har haft det här jobbet i tre år och jag kan säga att jag fortfarande älskar att gå dit. Det är en kombination av lite alla möjliga bra saker, och jag tror aldrig jag kommer lära mig så mycket som jag gjort under de här tre åren och kommer göra. Delvis har det självklart med åldern att göra, att det hände under en period av mitt liv.
-
Häromdagen var jag btw på kvalitetstid med Amanda och Sandra, mina monkeywomen. Åh vad jag kommer sakna mina flickor. Vi har alltid så roligt, skrattar så jag verkligen har ont när jag lämnar. De har gjort min sommar och jag är så glad över att ha Sandra och ha lärt känna Amanda. (Uniqua foreva')
Annars har jag mest jobbat denna vecka. Hade dock min sista dag på Kolmården idag.
Känns sorgligt men ändå skönt att sommaren är över.
- i gotta have him tonight

idag

Såg en film nyss med AlPacino om dödshjälp. Alltid tyckt att ämnet varit känsligt men den här filmen vände och vred verkligen i min skalle. Fett svårt att bestämma men egentligen borde det vara så logiskt som rätten att alla andra som är fysiskt kapabla till det faktiskt har den individuella rättigheten att ta självmord om de så önskar det mer än något annat? Vi har alla en egen rösträtt i demokrati, då borde vi få bestämma även vårt eget öde. Personligen kan jag aldrig säga att jag vet men jag tror att jag skulle välja att ta slut på ett lidande om det gällde mig.
-
Ja, back to work. Sista dagarna nu innan man sticker tillbaka till Kalmar på söndag. Känns helt sinnes att sommaren är färdig. Jag vill ha mer. Men det sägs att det ska bli en värmebölja nu fram till ett tag in på september och det känns ganska skönt att det kommer när jag är klar här faktiskt. Ska börja packa men med tanke på att jag ska till Turkiet i januari typ så dumpar jag väl större delen av mina sommarkläder här.
-
JAG LEVER INTE FÖR EN FRAMTID UTAN FÖR IDAG

sängeeen.

hemma från en minst sagt lång kväll på jobbet. haft väldigt lite att göra för att vara norrköping.
och mysigt att komma hem och se att man suttit och käkat varma mackor i sängen igår på fyllan vilket lämnat några ketchup fläckar. dessutom luktar mitt nattlinne snus, jag överdriver inte, snus. förstå graden av mysigt.
jag gillar läget.
ja då var typ den här sommaren nästan över. börjar redan styra lite med hösten och kalmar.
det ska bli skönt att komma tillbaka på ett sätt men jag vet att sekunden jag sitter på tåget kommer jag dö för norrköping och att få komma tillbaka. det är sådan skillnad, och även norrköping är en för liten stad för en människa som jag. jag är ett storstadsbarn, född sådan och kommer alltid vara det. jag vill bara ha meeer hela tiden.
nu kanske man ska nanna så det inte blir som idag, sov till 16:00, helt sinnes. godnatt

every day changes you

Ja som ni märker har jag haft ett litet break från bloggen. Detta pga att jag haft besök från Tyskland, jobbat varje natt under tiden dessutom så inte haft tid till annat än aktiviteter med mina kära kusiner. Dessutom studerar jag numera turism ämnen vilket självklart sätter lite press på att familjen hälsar på för första gången i Sverige.
Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från mitt reseledare agerande.
Vi började självklart med ett besök på Kolmården..
Vidare mot Stockholm, där besöktes gamla stan, Norr Mälarstrand och Strandvägen mot Djurgården
Ut och grilla på vårt Koloni
Söderköping och Smultronstället

självförtroende

Jag har alltid haft ett starkt självförtroende. Mig är en sak jag aldrig kommer att tvivla på och mitt värde.
Diskuterade förut om hur tjejer tillåter sig att bli behandlade hur som helst.
Jag är alldeles för stolt för det, men jag ska inte påstå mig vara perfekt. Alla har vi gjort våra misstag för vi är bara mänskliga. Men jag har lärt mig genom livet att värdesätta lätt, jag tackar högre makter varje dag för att jag är frisk och knappt aldrig har varit på ett sjukhus ens. Så smärta i magen eller annat liknande känns inte så stort när man tänker efter, går att härda en stund. Att jag sedan kan tycka att jag inte har världens minsta näsa, fötter eller de största tuttarna på jorden är en annan sak. Men jag lärt känna mig själv och jag gillar det.
Sedan står man där och lyssnar på måånga av ens goda vänner som vill förstora sina bröst, klagar på sin vikt och så vidare. Det tar aldrig slut. Kom igen brudar, vi är alla fina på vårt sätt! Dessutom, vem vill vara som alla andra..inte jag i alla fall.
- we run the world

life ..

Igår kväll var det återträffa med vänner som man inte umgåtts med på ett bra tag, äntligen styrdes det ihop en hel kväll hemma hos Annika med safari tema på festen. Hur mysigt som helst. Massa snack som man missat som inte går att jämföra med något annat. Alltid lika roligt att bli uppdaterad, och när man är färdig med det snabbt så bara återgår allt till sitt vanliga och man lever för stunden.
Idag var det jobb, fast det var extremt lite att göra eftersom det regnade konstant heeela dagen. Men ska inte klaga då man haft några soliga dagar åtminstone.
I veckan, på torsdag, kommer Don Omar till Stockholm och jag vill såååååå gärna gå! Jag är ledig också, bara det att min moster och familj från Tyskland kommer och hälsar på. Vet inte om jag kan matcha riktigt.
Hoppas hoppas.

vadå grisar


this is life

dags att gå ut och ta luft

Jag är så seeeg på att komma hemifrån men nu äntligen blir det häng ute i solen. Eller halvt molnigt men ja, varmt.
Ledig idag och imorgon blir det tillbaka till Kolmården:)
Tänkte mest säga hej med två bilder från i dagarna.
Ps, är världen upp och ner eller är den upp och ner just nu? Kolla på börsen, afrika, sj, norge osv osv.
Vet att jag sagt det förut men allvarligt, var är vi påväg och när ska vi rycka upp det här, tillsammans.
-

what a night

God kväll god morgon goddag! Kom just hem från jobbet. En halvseg kväll på Harrys, inte mycket drag. Var riktigt seg ett tag men tänkte ändå jag skulle skriva något ord i sängen. Bara jag inte somnar med datorn som jag brukar.
Livsfarligt när man har en traktor till dator som jag har.
De här två dagarna har jag varit ledig och ute i solen, helt lovely! Fast hösten känns i luften och det är äckligt.
Igår kväll gick vi ut och vilken kväll det blev. Alla var helt hundra gånger miljoner på g, vi var världens skönaste gäng, hela Norrköping var på Hugo där taken fälldes upp och man fick en riktigt känsla av sommar och glömde för stunden att man är hemma i Sverige. Roligt och uppskattat på högsta nivå.
Det ingick allt ifrån gammal musik som reggaeton/rnb, mördarblickar mot killar, möten med människor man haft många olika minnen med, heta outfits med flipflops till, knyta klänningar för att hålla tuttar på sin plats, självförtroendet var på topp som vanligt och det avslutades med en fining på mcDonalds drive in såklart.
Slog till med den en riktigt skön bild också!
-

puuuuuuuuuuuuhhh

Min älskade älskade säääng! Det bästa som finns.
Nu är jag hemma från jobbet, jobbat sedan tio ikväll. De roligaste fem timmarna på läääänge alltså.
Det är väldigt speciellt att jobba på krogen just i Norrköping, jag har så många minnen från det och ikväll kommer definitivt bli ett. Så underbara människor man träffar. Klart det går upp och ner men det är värt de här stunderna. Och snacka om egoboost om något att sitta vid ett bord omringad av killar hela kvällen, man får uppmärksamhet som räcker i ett år framöver och mer därtill. Sedan att det var en kille ikväll som inte förstod alls vad jag pratade om och stirrade på mig i minuter är ju en annan sak, rolig sak dock.
Har varit ledig på under dagen dock så jag hann med att sola lite i Vasaparken med Tamara.
Och det verkar som att det blir utgång imorgon, ledig då också. HUR NAJS?!
Idag har varit pappas födelsedag också. Världens bästa pappa!! Vi bakade marräng tårta syster och jag, men jag stod mest och tappade ägg i golvet så hon fick sköta det. Kommer aldrig bli en hemmafru av mig.
Tillbaka till sängen........