can't promise tomorrow, but i promise tonight

Uppdaterade min status på facebook enligt min rubrik här och det tolkades såklart som party party, och det hade jag väl menat i vanliga fall också. Men nu tänkte jag på allt som hänt sista tiden, det är så mycket som skett drastiskt, förändrats i människors liv omkring mig, sjukdomar, olyckor.. Det är nog nu. Jag brukar alltid säga att man ska leva som om det vore ens sista dag, många skrattar bort det. Fast jag menar det verkligen, man vet aldrig vad som kan hända.
Inatt och idag jobbades det och sedan gick vi i parken jag, mor, far och syster så hon skulle få se lite. Det var roligt. Det bästa var att vi alla blev sugna på något gott så på vägen hem svängde vi förbi affären, inhandlade nutella och glass, gick hem och frossade i pannkakor. MMM!
Nu ska det sovas, för imorgon är det heldags jobb:) Puss

livet rullar

Tja mina kära vänner, anledningen till att jag inte skrivit senaste dygnet är för att jag jobbat. Började med att gå upp sju i fredags alltså, ut till Kolmården, började nio på biljettkontoret, två till åtta i butiken, kom till stan nio och fick underbart sällskap av Sandra och Amanda aka monkeywomen (Kolmården kollegor och internskämt) i en timme tills jag skulle börja jobba på Hugo nattklubb klockan tio. Tur att basen var så hög så hela mitt bord skakade, och att vakterna kom med kaffe.. annars hade jag däckat.
Eftersom jag skulle jobba så mycket passades det på att gå ut på torsdag lite. Var och såg Kleerups band Me and My army spela på Knäppingsborg med syster, Hanna och mötte även upp världens bästa Jacob för lite update. En kille i ett helt eget slag, verkligen. Nu lät det där uttrycket konstigt, säger man så? Shit alltså jag och mina ord..
Anyway, bra kväll och bra grejjer.
Igår gick Belma och Hanna ut och jag skulle möta upp de för sällskap hem, men då hade både min och syrrans cyklar blivit snodda. Norrköping alltså. Det var inga bra cyklar direkt men vi tyckte om de. Så r.i.p kind off.
En sak som är rolig med Norrköping är att man får mycket komplimanger. Känns som att det alltid finns någon som har något att säga till om. Uppskattas, oavsett vad det är. Kritik är bra för en själv!
Hanna och syster Belma

good day

Jag lever. Umgås med syster så gott jag kan. Nu pissar regnet ner igen såklart när vi är påväg till stan. Igår sov jag bort dagen efter jobbet, snacka om ångest! Brukar skämta med mina underbara kollegor om hur gamla vi börjar bli och att det är läggdags vid tio redan. Men idag ska jag stå emot och vara ung!! Nu blir det konsert i Norrköping.

syster gör en britney

Världens bästa syster är tillbaka hemma från Tyskland och Köpenhamn, kom igår kväll. Vi skulle ut på promenad förut efter jag kommit hem från jobbet och då valde hon att slänga på sig det här.. grymt sexigt. Jag var bara tvungen att fånga oss på kort. Vi köpte med oss Ben and Jerrys så nu ska vi alla fyra sitta och grisa, so long.

vilken vecka

Först vill jag säga att den här veckan är den mest otroliga på länge, vädret, Norge och Amy Winehouse död.
All kärlek till de! Jag vill bara att allt ska bli bra.
-
Idag har det varit jobb och nu är det utgång på ingång, så jag ska väl ta och klä på mig.
Har hittat ett nytt raggningsknep som vi kommit på imorse, får se om jag testar det ikväll. Hihi.
-
Jag och Tamara, någon vecka sedan

it's a beautiful life

Gårdagen slutade efter häng med farfar hemma, på trädgårn och en stund med Cattis! Vi har inte setts på ett bra tag då tjejen varit ute och rest en del men nu så kändes det som att ingen tid alls gått. Så där satt vi och babblade medan vädret bara blev värre och värre.. Till slut fick vi gå in då ett bord inomhus helt plötsligt börjar sjunga sunshine sunshine reggae .. jag tror det var den låten. Iaf en glad och rolig för att få upp stämningen, jag kan inte beskriva hur lycklig jag var i den stunden. Borde ha filmat.
-
Och idag, lördag, började dagen klockan sju med att ge sig iväg på jobb. Vidare till Linköping direkt och träffa underbara Nadja som jag inte heller sett på ett tag. Lika underbar och rolig som vanligt hon med. Helt hysteriskt mycket skratt på en sportbar, folk måste trott crazy girls efter en drink liksom.
Så fint att omge sig med fina människor som ger en energi, väldigt viktigt för mig just nu!
-  dagarnas citat (förblir anonym): jag har inte legat runt så mycket, jag återvinner de! ser du vad miljövänlig jag är!

Underbara Sandra, påväg till jobbet imorse..



Ari and Nadja

sommar?

Sommar my fucking ass, jag blir så frustrerad! Precis efter jag postat mitt inlägg igår kväll kom ovädret, vilket inte finns några ord för! Vad är det här för bullshit, kom igen
Idag har jag jobbat och sedan kom farfar på besök och ska stanna över helgen. Kul att se bästa farfar, var inte igår..
Nu har de åkt iväg en sväng och jag är ensam, får se vad jag hittar på näst.
-
don't under estimate the things i can do

förkylning does not stop me

Efter lite halv plugg, pizzabak, massor av degande blev det en sväng ut i friska luften. Den är verkligen frisk, man känner hur gärna regnet vill ta sig en sväng.. fyfan.
Veronica Maggio var i stan och det kan man ju inte riktigt missa, känns onödigt. Efter att ha sett henne på tv var min förväntningar ganska låga, hennes röst sög verkligen. Men det måste varit något fel då för den tjejen kan sjunga, och vilka grymma låtar hon har som man inte ens hört. Hon har gjort två låtar med Petter som jag såg förra torsdagen, och en av de är även snook med i. Den sjöng hon ikväll. Lyssna!
Sen blev det en sväng förbi trädgård'n också. En söt vän jobbade ikväll, blir alltid glad av att se honom!
Med andra ord bra dag!
Hade även en efterlängtad teledate med min vän Gisela, hon skrev en rolig sak om mig på sin blogg häromdagen..
http://giselaa.devote.se/blogs/11044928/bevis.htm#WriteComment
-
Hade min nya favorit t shirt som jag köpte på en marknad i Oslo, love.

Som min nyckel knippa säger, en förkylning är inget att stanna hemma för mer än en dag iaf.
I wish to enjoy my days..

we could have had it all

Inte roligt att vara sjuk, speciellt när huvudet håller på att spricka av feber typ och man på det måste skaffa sig huvudvärk av kalkyler. Det ska bli så roligt att göra den här tentan, dör av glädje.
Alla småsaker känns så irriterande så man blir tokig. Inte det lättaste att bo hemma heller.
Jag älskar och föredrar nästan alltid att vara helt ensam när jag är sjuk, tål inte att bli tillsagd om hur jag ska friskna till. Jag är så sällan sjuk, dricker typ aldrig tabletter för man blir bara svagare av det och jag gör helt enkelt inte mycket alls för att friskna till. Dör jag av halsont kan jag dricka te. Men här är det tjat tjat så nu har jag tagit alvedon.
Vilket deprimerande inlägg. Och jag är ännu mer deprimerad. Har haft bra dagar denna sommar, helt perfekta. Men det räcker inte!! VAR ÄR SOOOOLLLLEEEEEEEEEEEEENNN?
Nya favvo artisten för tillfället är Adele!
-

Roadtrip

Vi åkte iväg söndag och kom hem tisdag eftermiddag så sammanlagt blev det 3 dagar och 2 nätter iväg.
Vilket var precis lagom och exakt vad vi behövde. Dessutom åkte jag på en fet förkylning vilken jag sitter med nu. Så typiskt när man är ledig. Ska väl ta och plugga itället då.
Vi hann med Borgholm (Öland) på söndag, hotell Strand och utgång. Fick träffa lite goa vänner vilket var extremt trevligt.
På måndagen gjorde vi lilla stan i Borgholm, åkte ut till kungens slott Solliden och käkade sedan lunch i närheten.
Vidare blev det Kalmar, slottet, stan och en fika. Sedan körde vi mot Västervik där vi hittade ett litet guldkorn, Gränsö slottshotell utanför staden. Ett resort precis bredvid vattnet, helt nybyggt. Oh boy. Vi hann dit lagom i tid tills det blev soligt igen och chillade på spa't. Lite middag och vin, sova och sen upp tidigt och sola lite. Rekommenderas starkt! Sedan gjorde vi Västervik och stack hemåt.
-

Utkast: Juli 19, 2011

Lördagen tillbringades på stan, Norrköping. Lite shopping, fika med mor och Nina.
Inhandlade en mycket fin tjocktröja på Gina Tricot.
Senare drog vi till Manésa där vi skulle fira Madeleines 25 årsdag.
Blev även en galen utgång som ni ser på nedersta bilden.
Efter det blev det som på goda gamla tiden en kebabpizza på en random trappa.
-


friday

Världens bästa Nina är här. Nu ska vi röra oss neråt stan.
Satt på Hugo en sväng igår innan jag började jobba.
Kan det här regnandet snälla sluta?

från uniform till uniform

God day!
Varit och jobbat idag sen har jag sovit en stund och fixat smått och gott. Nu snart går jag till stan och möter upp min underbara vän Nina som kommer med tåget! Sedan blir det ett glas på trädgårn eller annat beroende på vädret vid stunden och vid elva blir det jobb för mig och annat för min vän.
På med min andra uniform för dagen.
-

hej sängen

Äntligen ligger jag i min säng! Känns som att det var så längesen men ändå så nyss jag låg här.
Har jobbat samma tid som igår idag, 9-19.30, biljettkontor förmiddag och butik från två. Efter jobbet fick jag höra om att Petter kommer till stan ikväll så jag kutar hem allt jag har, byter om och ändå hinner jag bara se hans sista låt. Så himla bittert, fast jag är ändå glad! Nu har jag äntligen sett stjärnan jag lyssnat på i elva år och verkligen tyckt om under hela tiden. Har ju sagt det några gånger förut, men jag älskar hans musik. Världens inspiration för mig, vi klickar helt enkelt! Musiken och jag alltså. Visst är han het också men ja... kanske ska ta och drömma om honom inatt. hihi
Efter det gick jag och Suada och tog en cola på Världens, upp och jobba igen och känner att komma hem skapligt är klokt då jag ändå ska festa i en vecka framöver. På söndag blir det roadtrip! Imorgon ska jag fixa lite med det efter jobbet, förbereda den bästa veckan på long time!
- Min personliga favorit: Drömmen av Petter
Men en dröm är ett sätt, att mildra smärta och sår, 
För den bor hos dig, precis vart du än går så.. 
Tro på din dröm, Den är stor, Din dröm 
Tro på din dröm, Du gror på din dröm 
Den är stor din dröm, Du bor i din dröm
-
Nighty!!

en dag på jobbet

Började morgonen med låten Coco Jambo med Mr President. En låt kan verkligen göra ens dag, därför är datorn det första jag sätter på varje morgon då jag börjar dagen med musik på högsta volym. Well inte nu när jag bor hemma hos mor och far över sommaren men ja, you get the point.
Sedan kommer jag till jobbet och bland de första gästerna säger en rar liten flicka till mig vilka fina örhängen du har, pappan blir jätte förvånad över att hon ens uttalar sig och jag bara blir lite glad. En komplimang från ett barn är värd så mycket mer än från en vuxen, de är så genuina bara rakt igenom. Vi vuxna är så förstörda av världen.
Vidare får jag lite tyska besökare i vanlig ordning, och överraskar med att helt plötsligt börja prata tyska med de vilket de inte alls förväntat sig och när mannen är påväg bort från mig bara strålar han av glädje och säger att jag pratar jätte jätte bra tyska! Gissa om det gjorde min dag:) underbara folk!
Lagom till när jag slutat jobba sitter jag på en form av bakgård och väntar på bussen för lite privacy men vad tror ni händer? Jo jag låser ut mig själv! Får världens panik för min buss går om ungefär tio minuter så jag kutar in i skogen bakom, upp och ner upp och ner, lite myggbett skrap och annat, till slut får jag syn på en människa som lovar att rädda mig men försvinner. Ännu mer panik, springer åt andra hållet och får tag i en annan. Då hade det tydligen redan startats ett rykte om att jag var utelåst eller innelåst på hela Kolmården. (bakom ett staket, bortom hela området där man inte får vara helt enkelt) Då hade vi bara gått om varandra. Omg jag höll på att dö men till slut kom min räddning, lagom till bussen. Puusstt!
Nu är jag hemma, kom hem runt halv tio.. lagom till sovdags typ. Pratat ut lite med mor och far, nu blir det tvätta håret och i säng för imorgon kör jag långt pass igen.
Sedan väntar kort dag på fredag, och finfinbesök på fredag!
-
/en nöjd men trött Arijana

pure happiness

Någon bild även från tisdagen. Dagen bestod av det traditionella för mig och Moa, frukost, kaffe och morgon diskussioner. Kommer aldrig glömma en gång när vi läste en artikel i tidningen och knappt kom hemifrån pga diskussionens bredd. Men ändå är det något av det bästa i livet!
Sedan rörde vi oss mot stan, och en fika med massa andra fina tjejor. Jätte mysigt.
Sedan var hon tvungen att åka. Och imorgon är det dags för mig att jobba igen!
Jag har dock fått massa energi och kraft från min underbara, så det kan jag leva på ett tag!
''

parkhäng

Måndag blev det parkhäng med Leena och Moa. Underbart väder, glatt humör, vin och annat gott!
Massa roligt prat :-) Försöker vara mer aktiv på min blogg, speciellt med bilder då jag nu kan använda mor och fars kamera! Sjukt najs.
Dagen avslutades med hangover 2, generellt sett en besvikelse men jag diggar ju de och man känner igen sig så mycket så det blir roligt ändå. Eller så berodde det på vinet, you tell:)


världens bästa vän på besök

Moa är hos mig i Norrköping för lite kvalitetstid. Love it.
Blev något glas med fint igår kväll på Trädgår'n och nu ska vi ut för annat bus.
Massa kärlek.

en sommarkväll i Norrköping

Jag har varit ledig från allt jobb nu onsdag till fredag så det blev en underbar utgång i onsdags. Så skönt att kunna sitta på Tamaras innergård hela kvällen utan att frysa ett smack. Sedan om det beror på vodkan eller ej är en annan fråga. Igår blev det en sväng till trädgår'n och sedan spontan utgång till Wasa då vi var lediga några stycken.
Det är såhär sommaren ska vara!
Men det är mycket som ligger och gror som till exempel min omtenta den 5 augusti. Måste sitta! Och jag måste börja plugga.....blö.
I helgen blir det korta mellanrum mellan jobben. Sedan är jag ledig igen måndag tisdag så det får funka.

Kolmården med mor och far