Womanizer.

Nu är det lördag men jag tänkte ändå nämna hur jävla kul jag hade det hos min nya vännina Anisa i onsdags. Vi var hos henne, åt massa, tittade på Lud Zbunjen Normalan (en bosnisk komediserie) och bara umgicks. Vi gick inte och oss förrän sex på morgonen. Det känns som att det var riktigt länge sedan jag träffade någon som jag trivs så bra med, det är svårt att hitta sådana människor faktiskt. Visst kan man anpassa sig efter alla andra men sedan håller ju inte många i längden, så är det bara. Så jag citerar oss i detta inlägg genom att säga: "Ser du den här? Den kommer en gång till!"

Och igår var vi flickor ute och shakade på Palace. Jag träffade ett gammalt strul som visade sig vara hur jävla söt som helst och jag fick typ tusen andra ragg också. That is why i call myself a womanizer. Älskar den låten. Vi var även och hälsade på min kära Moa på Otten en sväng. Det var så jävla tomt på Otten igår så det är inte sant, jag hoppas verkligen att de sätter upp åldern till 19 på fredagar nu när de bygger om och att det börjar komma lite mer folk dit. Visst älskar jag Otten lika mycket fortfarande men det är ju inte direkt skitkul att stå själv på ett skitstort dansgolv. Sedan var det några jävla idioter som kastade en ölburk på vårt tak på bilen, störda människor. Men vi hade kul. Jag orkar inte skriva så mycket mer, jag är fan i mig fortfarande bakis typ. Blandade mycket shit igår. Not good at all.
Ikväll ska jag jobba och resten ska ut.

Ett lat inlägg.

Yeyyy, det blir en liten sväng till Tyskland i Januari. Ska åka och shoppa en massa saker som ingen här har och för priset av inga pengar alls för det ska bli fett med rea på allting snart. Dessutom ska jag få umgås med mina två småkusiner till blonda rackarhuvuden, de har jag saknat! Förhoppningsvis hinner jag även med att käka alla mina favoritsaker där och träffa lite folk jag mötte sist jag var i Mannheim.
Jag jobbade idag också och det var segt som in åt fan, tiden gick såå långsamt. Hoppas det blir en bättre dag imorgon. Kände mig bara allmänt skyldig att skriva ett inlägg, fast jag vet inte riktigt vad man ska skriva.
Kanske ska nämna att jag åkte en sväng till Linköping i lördags till syster. Vi var på en mysig förfest med julbak och julmusik och det spelades guitar hero. Jag fick Belma (min syster) att sjunga One way or another, våran kanske bästa turkiet låt! Hon är så duktig på att sjunga så, behöver bara våga mer. Alla säger åt henne hur duktig hon är men ja hon är ju som hon är. Sen så ville hon inte att vi skulle öppna varsin vinflaska och då blev det såklart att jag gick över mina gränser och bara fortsatte hälla upp glas åt mig själv utan att märka att det var den andra flaskan jag var på. Jag kände mig väldigt snart väldigt full. Det var en härlig känsla, ända tills vi kom till kön till NH eller MH eller vad det hette och jag började må så satsans illa. Men jag mådde snart bättre när vi kom in efter en halvtimme och vi gick in och hade skitkul. Jag fick ett ragg som jag tappade bort sedan. Minns att han hade långt hår och en röd slips. De andra sa att han var snygg. Sedan åkte vi taxi hem och jag spydde upp halva mitt kroppsinnehåll när vi steg ut från den. Fan vad äckligt det var. Kom hem och däckade efter lite chips, kakor och mackor. Nu ska jag sova innan jag däckar med datorn. Godnatt












Back to my own life.

För jag har ju faktiskt ett sådant, till skillnad från många andra verkar det som. Jag jobbar och jag sliter. Men det är faktiskt också rätt kul på jobbet. Man börjar random snacka med folk som man sitter med. Dessutom kom jag till en gravid kvinna idag som inte ville ställa upp på en fyra minuters undersökning för att hon inte visste vilken sekund hon skulle spy. Stackars tjej. Fast vi började båda skratta och skratta så det var härligt. Sen sprang hon nog på toan strax efter det. Imorgon blir det att fika med fina Josef och fina Nina vilket visst rimmar. Och på fredag ska det shoppas med Anisa innan jobbet. Nu tror jag dessutom att jag bestämt mig att åka till Linköping min lediga lördag och partajja. Det ska bli roligt att umgås med Markane och Belmcu. De två har jag saknat. Då ska vi bli kanon. Jag får se hur jag överlever. Snart ska jag fortsätta läsa mina sista hundra sidor i Snabba Cash och göra en god rostad macka med cremé fraiche och vitlökssalami. Jamiie.

Jag har länge förundrats över detta ämne men det är alltid lika kul när det händer. När tjejer börjar hacka på varandras utseenden för att de känner att deras hjärna börjar svika de. Det finns inget mer att ta till så det resulterar bara i ytlighet. Och det värsta är att de själva lämnar ut sig som att det är de som vore slampor istället för att killarna ska vara det. Jag är alltid på tjejernas sida för jag är feminst. Det borde alla kvinnor vara, men vissa säger ju emot sig själva alldeles för ofta. Det är just därför det aldrig ändras. Killar kan ligga med hur många de vill och inte vara smutsiga, men det kan inte vi? Ska det verkligen vara så? Det bästa med det hela tycker jag ändå är att ingen vet hur många sexpartners jag har haft i mitt liv. Ryktas får det göras hur mycket det vill, inget som hindrar mig från att leva mitt liv. Det bästa med det hela är att jag är så omtyckt att jag aldrig ens behövt tänka tanken att jag vore något annat än en oskyldig ängel.

Min respons.

Shit, jag trodde aldrig att mitt inlägg Otrohet skulle bli så jävla uppmärksammat som det verkar ha blivit. Jag har knappt hunnit märka av det förutom när jag såg typ massa nya meddelanden på min msn idag. Det känns både kul men det är ju tråkigt att de flesta kommentarerna bara är misstolkningar av allt jag skrev. Mitt tips för er som inte känner mig vore väl att kanske läsa lite mer i min blogg förutom just detta inlägg, sedan vet jag och måste kanske påpeka att jag har väldigt dåliga sätt att uttrycka mig på. Jag blir ofta misstolkad, det är nog lite av en fakta. Om det är bra eller dåligt får var och en avgöra. Hursomhelst så måste jag förklara att jag visst tror på kärlek. Men snälla någon, jag är nitton bast? Ska jag redan ha hunnit vara kär? Jag har för fan knappt hunnit med att förlora oskulden och ta studenten. Bara för att jag är lite av ett ego och satsar på mig själv och singellivet så betyder det inte att jag aldrig kommer bli kär eller skaffa barn. Det kommer jag nog göra, för jag tittar ibland på småbarnsfamiljer och försöker sätta in mig själv i bilden. En vacker dag ska jag väl lyckas med även det stora steget. Men det är långt kvar.
Bruden jag använder som exempel i mitt inlägg, jag märkte att du pekade ut dig själv så jag hjälpte till lite genom att ta bort din kommentar med ditt namn där du skrev sluta skriv om mig. Jag vill inte göra dig förbannad. Men kan inte du bara låta mig skriva om vad jag vill, utifrån min uppfattning, åtminstone på min blogg? För jag fick ju inte diskutera det hela med dig. Och jag är inte precis någon skvallerkärring så jag vill berätta för hela världen om dig. Jag pratar bara med de som redan vet. Dessutom, har du inget vettigare att komma med än att jag vore fuckad i huvudet? Felstavat var det också. Så sitter du och skickar dina polare för att kalla mig omogen? Oh boy.
Jag vill inte säga att folk ska göra si och så för jag har träffat och lärt känna för många människor i för många breda areor för att döma någon. Jag drar mina egna slutsatser och säger hur jag skulle ha gjort. Det handlar inte om någon annan förutom just shittypositive = Arijana. Nu kanske ni fick förklaringen på mitt bloggnamn på köpet.

Told you to be the one
And my only
I want to be faithful
But I can't keep my hands out the cookie jar

Otrohet

Ett så förbannat svårt ämne! Jag kan börja med att lämna ut mig själv. Det enda förhållandet jag haft i mitt liv varade cirka 4 månader och inte ens så kort tid kunde jag håller mig från andra killar. Jag börjar tro att jag har en gen som jag fått från pappa och jag kallar den how to be a player. Jag har varit så jävla taskig mot så många killar. Nu tror ni att jag ska bekänna mitt dåliga samvete, men något sådant existerar inte. Jag kommer aldrig kunna sluta vara taskig och dissa killar för det är nästan lika kul varje gång. Är det hela ett experiment av något slag? I don't know. Jag vet att jag har så jävla svårt för att binda upp mig till en kille eller att ha känslor för de alls, det är bara objekt för mig. Dessutom läste jag en artikel idag om vilka reaktioner vi kvinnor får när vi inte vill skaffa barn. Jag börjar tro att jag kommer göra det, men just nu ser jag det inte framför mig i min framtid alls. Och nej, det är inte för att jag bär någon jävla sorg eller för att jag inte kan hitta en partner. That is just bullshit. Kan de två ha någon form av koppling kanske? Hm.

Det jag blir mest arg över är att jag bestämde mig för att berätta för en tjej jag knappt känner att hennes kille var otrogen mot henne på krogen. Jag känner de lika bra båda så jag frågade honom då vid tillfället var hans tjej var och han svarade endast hemma och log smått. Han var nog full, men det gör saken bara värre. Hursomhelst så visar det sig nu att hon är ihop med honom, fortfarande. Jag blir så jävla besviken på allting, mig själv, henne och hela situationen. Jag vet själv att om min kille fortsätter vara ihop med mig när han vet om att jag varit otrogen så skulle det bli som ett varsågod och fortsätt med din verksamhet för mig. Dessutom så förlöjligade han henne så jävla mycket genom att le och säga att hon är hemma. Killen trodde nog att han hade kontroll över det hela. But hey, sometimes you just loose it or someone spills the beans about ya. Jag skulle inte blinka mot en kille som varit otrogen mot mig. Men jag kan inte lova att jag ska sluta vara det.


Besök från ummmmeeeÅÅ.

Tja vart ska man börja då. Nu har mina vänner från Umeå varit här sedan i fredags, Sarah åkte hem i söndags och Tres idag. Det kändes riktigt tomt att komma hem idag efter att dessutom hunnit jobba. Hennes nya flört fick följa henne till bussen för jag tyckte att det var lika bra att komma i tid till jobbet och tjäna lite cash. Nu blir det att jobba hela veckan ut till söndag, kanske söndag också. Ouft. Vi har i alla fall haft en helt sjukt rolig helg tillsammans. Massa mys, prat, diskussioner som man inte kan ha med folk från Norrköping (no offence), fjanterier, kärlek och ja bara härliga stunder. Jag måste ändå erkänna att det är skönt att andas ut lite nu och för de att få sova i sina egna sängar som man brukar säga men jag saknar de ändå. Vi var ute på Otten båda dagarna även om lördagen var sjukare. Vi började lugnt på fredagen och jag hade köpt en smirnoff vodka. Jag brukar typ aldrig dricka vodka förutom när andra bjuder eller drinkar ute så jag var jävligt försiktig med att inte dricka för mycket eftersom jag ändå skulle ta hand om tre personer och inte bara kunde däcka själv någonstans denna gång. Typ på golvet i toaletten.
Det roliga just nu är hur mycket press jag känner på att verka duktig i allas ögon då jag har fått reda på att många av mina vänners föräldrar tydligen gillar att läsa min blogg och jag kanske inte alltid verkar vara så smart eller ansvarsfull. Men det är jag. Jag kanske är galen, men aldrig på någon annans bekostnad. Förutom att det kanske blir pinsamt för de, moahaha. Det roligaste måste nog ändå varit att vi alla var så taggade på fest att vi hade fixat klart oss till kl 18.00 i fredags och började festa redan då typ. Sickness maan. Sen gick vi ut först av alla typ och såg på ett gäng killar som stod på scenen och körde aerobics pass. Jag dog typ, har fan ingen kondition alltså. Sen dansade vi allmänt så mycket som man om möjligt kan göra och djn spelade min favoritlåt två gånger so thanks for that. Vet dock fortfarande inte riktiga namnet på den så jag kan inte ge några rekommendationer. Lördagen fikade vi och gick runt på stan, på kvällen förfestade vi med bunch of other folks och jag blev precis så full som jag ville bli denna helg. Jag flög på suddiga moln och hade skitkul. Har svaga bilder av att artisten på Otten sög för han pratade mer än han sjöng, jag underhöll Reza och Moa i baren med mina fjanterier och såg nog förbannat rolig ut, att vi alla tjejer stod och dansade på scenen med den där tjocka artisten men att vi allmänt hade skitkul tillsammans. Även om hela kvällen är ett svagt minne. Det jag minns bäst måste nog varit kebaben vi köpte på vägen till efterfesten. Mmm vad gott! Sen minns jag också hur varmt det var att ligga typ tusen pers i en dubbelsäng och att vi såg en rolig film där jag fick se en snopp. Mycket underhållande. Jag skulle egentligen hålla mig vaken tills bussarna gick men misslyckades hårt och vi vaknade vid elva för att åka hem, äta och sova lite till. Sedan åkte Sarah hem och vi gick på bio och såg Madagaskar 2. Sjuuuuukt rolig film btw.
I like em biiig, i like em chunky. (för er som sett den)
Måndagen degade vi runt på stan, och på kvällen såg vi på Hostel 1&2an. Sjuka grejer, men grym handling i filmen. De borde ni se, ska ni se en så se båda direkt! Och på tisdagen åkte min kära vän tres :(
Tack för en underbar helg flickor, vi ses snart igen.