Second party day.

Dega dega dega var det som gällde hela dagen, så himla skönt. Förutom när vi gick upp på morgonen för att kolla vad som händer i skolan. Där var det lite sorglig stämning efter gårdagen. Men det var inget som hindrade någon från att vid kvällen ta tag i en ny flaska. Många i klassen satt i vasaparken och förfestade, men jag var sen och kom några timmar senare när de redan var fulla och skulle dra till trädgården. Så jag och Josef gick till vår privata förfest och blev fulla, för att senare röra oss mot puben Wasa med Baila Chiki Chiki spelandes på vägen. Då och då stannade vi för en till klunk vin, jamie. När vi kommer dit är det alldeles för lång kö så vi följer efter några tjejer som ska till Sveaskeppet istället. Där var det trångt, men det var drrraaag på studenterna! Schlager låt på schlager låt, lite rock och avslutningsvis reggae. Men vår sista låt fick bli vår bästa låt I'm yours. Hell yeah! Och under kvällen var jag på stolar, högtalare och lite sådant. Åtminstone tills vakten tog mig i handen och ledde ner mig. Men han tyckte om oss ändå och hälsade oss välkomna nästa onsdag. Jag lyckades också snea till mitt örhänge eftersom jag tydligen försökte öppna toadörren när Sam pissade. Dock var han ändå påväg ut, fan då. Den hemliga personen som inte får nämnas hittade sitt ryska lamm. De var vildare än vilda alltså.
Allmänt hur förbannat rolig kväll som helst!

image262image263image264image265

P.s. Höjdpunkten måste nästan ha varit när jag cyklade hem mitt på gatan och det var ljust. Jag tror faktiskt att jag var väldigt lycklig och sjöng på vägen hem. Studentveckan har bara börjat.

Inledning på studentveckan.

Mösspåtagningen är över och jag har inga planer på att ta av mig mössan på ett bra tag. Tur att jag inte ska dricka rödvin i veckorna någonting, hade inte varit kul att dränka den. Dagen började med chill på Sams krog för att för min del sedan gå hem och ha mensvärk och dö av hosta. Sen var det bara att rycka upp sig och packa för kvällen. Vi skulle tälta på skolgården, dock var det alldeles för kallt så det blev changed plans. Innan det hann vi även ta några drinkar och lite bärs på nåt ställe i kungsgatan. Stuuudenternas lyckliga dagar!
Det var allmänt kul på kvällen att få se på skolan ur en helt annan synvinkel för en gångs skull. Med bilar parkerade på gården med musik, folk på taken och lite annat action.
Så pass mycket action att det hamnade i aftonbladet.

"En flicka i Norrköping brännskadades sedan någon kastat en bengalisk eld mot det tält hon befann sig i natten till onsdagen. Hon fick skador på händerna och föräldrarna tog hand om henne. Det var inte känt om flickan därefter förts till sjukhus.

Vittnen har sagt att det var ett gäng killar som sprang förbi och kastade det brinnande föremålet på tältet, säger länsvakthavande polisbefälet Roland Carlson till TT.

Ingen misstänkt har gripits för mordbranden, rapporterar Sveriges Radio Östergötland."

image257image258image259image260image261



Önskan om att flytta hemifrån.

Vilken mysig kväll vi hade igår. Promenad runt och över strömmen för att sitta vid vattnet. Få oväntat sällskap och så var vi fyra som gick till Ica, handlade lite gott och satt i kärleksparken och åt.
Idag är det söndag, och jag är förkyld. Jävligt orolig för hur jag ska klara två veckors festande med början på tisdag om jag fortsätter vara såhär krasslig. Men nog ska det gå.

Pappa kom precis in med lite jordgubbar till mig, många av er andra kanske tänker att åhh vad underbart gott men det gör inte jag. Visst är det gott med några men det är en överdrift att lägga upp fem stycken. Det är för mycket för en person som jag, som knappt kan äta en. Dessutom har han knappt lagt dit någon socker till.
Det är vid sådana här tillfällen jag vill flytta hemifrån. Jag vet att det är ekonomiskt omöjligt så som jag ligger till nu men jag skulle nästan kunna tänka mig att börja plugga vad som helst nu direkt efter gymnasiet bara för att få det att gå ihop ekonomiskt. Slippa förklara vart man ska varenda jävla kväll, slippa höra tjat om hur många tjejer som blir våldtagna varenda morgon efter att jag har varit ute sent kvällen innan men mest bara den tanken på att vara egen människa. Egen lägenhet innebär egna regler.

Most played song right now: Clipse - Grindin'

För några dagar sen, nu och följande två veckor.

Den här veckan har jag hunnit med att plugga i massor, jag har äntligen lämnat in min minst 10 sidor långa med datorskrivna sidor projektrapport. Skål för det! Jag lyckades även med att gråta framför hela min klass när jag höll ett festtal till min fars 50-års fest. Men jag snyftade mig igenom hela talet och fick mitt vg. Tack för det.
I veckan har det även varit häng på oleary's pga finalen i Champions League och det lag jag hejjade på som var Chelsea förlorade. Terry missade helt på straffen och jag tyckte synd om honom. De spelade bra, därför var det synd att skitna M.United skulle vinna. Men det var trevligt med lite sällskap i alla fall, roligare med fotboll när det är action och svordomar omkring en. Förutom det hade jag inte myckey fritid i veckan.
Men igår, fredag, så kom syster hem och vi hängde. Jag såg en film som hette Fried Potatoes eller något sådan på hennes dator, skitbra film. Och på lördag morgon var vi och handlade mat och lite allt möjligt. Jag gick in för att ladda för de kommande två veckorna istället. Dessa kommer innehålla så mycket som:

  • Mösspåtagning + sova utanför skolan med klassen (så är planen iaf)
  • Förfest med klasen och karaoke på Wasa på onsdag
  • Balen på fredag och utgång på Palace efteråt
  • Ölbrännbollen med efterfest på Otten
  • Lärarmiddag och senare utgång på Otten
  • Fest, fest fest och slutligen det efterlängtade utspringet!

För detta har jag såklart lagrat i plural av mina favortisaker..

image255



Spanjorer i Sverige.

Jag föredrar att skriva i punktform.

  • Jag blev jätteglad när jag såg de allihopa, speciellt min Irene. Bästa spanjorskan! 
  • De fick en chock för att det var varmt i Sverige. Hade värsta kläderna med sig.
  •  Vi fick en godiskorg i present, som mamma la framför sig på bordet och inte kunde låta bli att äta upp det mesta när det låg framför näsan på henne hela tiden.
  • Andra dagen spelade vi paintboll och jag sprang rakt ut i fältet på sista matchen och blev ihjälskjuten ett antal gånger. Man fick ju bli det i sista. Men äsch, blåmärken är snyggt!
  • Fredag, lördag och även söndag tillbringades i folkparken med lite vin och gott men också lite volleyboll.
  • Lyckliga Arre (jag) och Josef skuttade runt på gräset och Arre halkade, gjorde spagat och spräckte byxorna vid mitt kön ungefär 15 centimeter brett hål blev det. To die for.
  • Dagtid på söndag var det picknick med alla familjer på Aborreberg, riktigt mysigt. 
  • Vi hann med att besöka Stockholm, där Carlose köpte ett plastsvärd som han hastigt drog ur sin ficka för att skrämma upp människor på Stockholms gator. Aldrig skrattat så hårt.
  • Fikade på Coffe House, på Fräcka Fröken med Tami och bada hann vi också med på 2 dagar.
  • Under tiden kom min grymma vän Josefin in på lumpen och ska bli stridsvagnsförare. Så coooolt.
  • Sista kvällen var det supkalas utanför och inne på Cuebar.
  • Tequila fick mig att tappa andan. Vi gick hem i regnet. Mys.
  • Gråta som fan när de ska åka och lova att vi ska ses igen.
  • Jag blev utsedd till bästa svensken. Yeah.
image248image249image250image251image252image253image254

Ten cuidado con la cigarra!


 


Ge mig vodka.

Sista veckan som är på riktigt plugg. Men på tisdag sker mösspåtagningen, då jävlar ska vi supa till my best friend Vodka. Jag brukar inte dricka vodka, har väldigt dåligt erfarenheter av det. Men på studentveckan behövs det.
Då är det mycket som behövs, mycket som kommer hända och Arijana kommer förlora sin röst.
Snart är även balen, och min klänning står färdig i garderoben och väntar. Den är så perfekt!
Jag känner att jag inte orkar skriva så mycket just nu, vill mest gå sova ut innan nationella imorgon.

Tänkte att jag laddar upp lite bilder från min valborg helg i Stockholm.
I nästa inlägg kommer bilder från när spanskarna var här.
image240
image239
image241image242image243
image244image245image246image247

This stress is wasting my emotions that I would rather be with you
Don't let them closer to this secret
That I may like you


Stockholm.

Igår var my friend Josef and I i Stockholm hela dagen. Vi åkte in på morgonen för att gå till slottet och gratta kungen på hans födelsedag. Vi passade även på att plocka en tulpan på vägen som han skulle få. Sedan ställde sig Josefin med resten av barnen och fick efter lite övertalande gå med barnen. Dock vaktades hon av tre poliser som tyckte att det hela var hur skumt som helst. haha. Men sedan gick vi några svängar på stan och hon hittade sin perfekta studentklänning. Käkade lite på donkan och tände på en kille från millitären med armarna fulla med tatueringar. Hot, i say you!
På eftermiddagen åkte jag till Sundbyberg där Belma och Marko var. Vi drack champagne och åt jordgubbar, mmmm.
Det skulle bli utgång men jag däckade vid tolv, gick ju trots allt runt en hel dag på stan.. hihi.

Idag är det torsdag den första maj och de ligger och sover i soffan och jag sitter här. Idag gick vi en promenad och satt ute i solen och handlade mat. Jag hittade min favoritchoklad från Bosnien som tydligen fanns på hemköp här. yes, vad gooood den är. Nu babblar jag ba på för jag har lite tråkigt. Tur att min mp3 är med mig i alla fall.

Got you high flammable like fire
Come with me let me take you higher
I'm the object of all your desire
And your attention is all I require

Don't stop now 'cause you on a roll
Make me go anywhere that you go
I'm that dream in your head when you're sleepin'
I'm that secret inside that you're keepin' woah-woah

You want this don't front qué qué qué pasa
Speak up cuál es la cosa
Ven aquí let's get closer and closer

I say no-oh-oh
If you wanna take it slow-oh-oh
Catch up well now let's go-oh-oh
Together we run the show-oh-oh

I say no-oh-oh
If you wanna take it slow-oh-oh
Don't stop well now let's go-oh-oh
Together we run the show-oh-oh-oh-oh-oh-oh

Bite your lips 'cause you know that you feel it
When I shake it you know you're addicted
I see you're lovin' this dominicana
You like the way that I dance the bachata

Don't stop now, 'cause I'm on a roll
Give you that gutta you feel in your soul
My heart beats like a drum can you hear it?

I know you want this don't front qué qué qué pasa
Speak up cuál es la cosa
Ven aquí let's get closer and closer

I say no-oh-oh
If you wanna take it slow-oh-oh
Catch up well now let's go-oh-oh
Together we run the show-oh-oh

I say no-oh-oh
If you wanna take it slow-oh-oh
Don't stop well now let's go-oh-oh
Together we run the show-oh-oh-oh-oh-oh-oh

Me takin' it slow, me takin' it fast
Me like a train baby girl when me take in the pants
Me and you what I think that's what the aftermath
And after that me and you could just slip the cash
The pon and Kat just smashin the party
After that, yo Kat, let's mash up the lobby
'Cause this is a dance and this is a hobby
It's fire in here and GMB got me
Woah!

Are you ready-ready-ready-ready-ready-ready
I'm ready my girl
Are you ready-ready-ready-ready-ready-ready
Sure I'm ready my girl
Are you ready-ready-ready-ready-ready-ready
I'm ready my girl
One-hundred-percent-uh

I say no-oh-oh
If you wanna take it slow-oh-oh
Catch up well now let's go-oh-oh
Together we run the show-oh-oh

I say no-oh-oh
If you wanna take it slow-oh-oh
Don't stop well now let's go-oh-oh
Together we run the show-oh-oh-oh-oh-oh-oh

I say no-oh-oh
If you wanna take it slow-oh-oh
Catch up well now let's go-oh-oh
Together we run the show-oh-oh