Danmark vs. Sverige

 såhär trevligt hade vi när danskarna var här. 
   
    
    

Det här kallar jag HUMOR.



God MorgoN!

Ja då sitter man här vid datorn med frukosten efter en härlig morgon dusch. En macka och te, mm.
Och så hör jag reggaeton i bakgrunden, kan det bli bättre? Tveksamt..
Det skönaste av allt måste ändå vara att jag är själv hemma, och kan gå runt naken.
"Ibland måste man ju lufta sig."

Iaf, så har jag som ni ser tillräcklig mycket energi idag så jag t.o.m orkar skriva ett inlägg.

Det var så kul när jag gick upp imorse. Alltså jag brukar liksom ligga kvar så länge jag kan för att söndagar ska gå fortare. Men idag, var det ju dags att ställa fram klockan. Så jag gick upp tidigt, faktiskt... egentligen.

Ja men det jag vill komma fram till är att jag planerar väldigt mycket på sista tiden. Jag vill hinna med saker, jag vill träffa folk. Både folk jag känner och inte känner. Men framförallt vill jag ha roligt.
Ni som känner mig väl vet att jag har haft ett begränsat liv fram till april förra året, alltså snart ett år sedan. Då förändrades mycket. Därför vill jag ta vara på varje dag jag har.
Och under det här året har jag fakiskt hunnit med mer än vad jag själv trodde jag skulle. Och jag har haft det så fruktansvärt skoj. Jag menar.. egentligen hade det varit tillräckligt att bara träffa min mormor. Men det blev så mycket mer.. började med flytten till vackra Norrköping.. sen Bosnien under en sommar.. sen Skåne.. sen Tres o Sanna här i Nkpg.. sen Umeå och nyår.. sen Danmark.. och såklart danskar här.. och snart kommer ännu ett minne för livet.. det är så att Tyskland väntar oss, Berlin next.
Inte nog med det, jag har fullspäckat min sommar också. Fast funderar på att fara upp till Umeå en vecka istället för Hultsfred.. känns lätt mer värt. Vi får se..
Men det som är mest viktigt och stort för mig är ju vad fan jag ska ta mig till efter gymnasiet.
Det mitt folk, är en bra och svår fråga.
Men jag har i alla fall börjat någonstans. Och det ska bli spanskt.
Först ska jag nämligen göra massa skoj på sommaren, det får man bestämma efterhand. Men det som står klart är att jag måste ha cassshhh. Och därför ska jag jobba i ett halvår. Var, ej bestämt.
Sedan ska jag med de pengarna åka till Colombia eller till Spanien. Det hänger lite på dig Mari. Men det fixar vi hursomhelst. Helst vill jag såklart till Colombia. Huvudsaken är att jag får lära mig ordentlig spanska och har en oförglömlig tid. Helt enkelt.

Men det största problemet är att min familj.. som har hört så mycket om hur jag resonerar kring det här.. ibland känns det som att de inte riktigt tror att jag ska förverkliga det här.. men kära Huseinovic's
I FUCKING INTEND TO DO THIS, And fucking nothing is going to stop me.

Nu har jag sagt det.. tillbaka till nuet.



Jag är inte helt mansgrisig. Hoppet!

Det här testet är att rekomendera för skojs skull:

http://www.existenz.se/out.php?id=3575


Mitt resultat stämmer ju in på pricken kan vi lova...

Med poängen 158.. Du äro en medman-iska. Vill du ta en öl och se på fotboll?

Drömmen.



This is where i intend to go.

Snea dickar.

Ja, alltså den där kvällen var ju speciell. Sådär lite oförglömlig.
Asså.. jag växlade i Danmark. Sug på den ni.

Iaf, nu har helgen gått och den har varit rolig & speciell.
I fredags var jag o mina två monkey brudar ute med två monkey killar. Det tog oss tre barer / ställen för att till slut hamna på världens bar. Men det var trevligt.
Förfest? Fett nice med gratis drinkar hela kvällen.
Vasa? Inte ikväll men på onsdag är ni välkomna..då har vi arton.
Teaterbaren? Tyvärr..
Deli? Nee.. plus snack om ansvar.. blö.
Världens bar? Ingen dricka men sitta, ja.

Och sen sov jag med min Josef, och hon skrek på morgonen när hon förstod att det var en annan människa i hennes säng. höhö.

Lördag kväll, fest igen. Men jag o Kam var faktiskt nyktra. Eller till en viss del iaf..
Efter det blev jag märkt för livet o Kam sprang iväg.

Danish back for revansch.

Hej o hopp, fy fuck vad jag är kass på att uppdatera min blogg, sorry guys..

Nu är det så att danskarna har varit här ett jävla tag känns det som, men på ett bra sätt!

Söndagen kommer danskarna. Vi väntar in de på skolan o de är sena. Haj du haj du, o alla är stela igen. Några kramar hit o dit o lärarna börjar babbla. Sen drar alla hemåt en stund för att sen igen samlas hos Johanna. Typ en liten välkomstfest. Den var trevlig, folk såg fotboll/tv o lyssnade på musik. Men roligare än så blev det inte.
Vi drar hemåt..

Måndagen är det skola skola. Men för min del blev det bara halva dagen "tyvärr". Okej det var tyvärr, för hur drygt det än var i skolan så hade jag hellre vart med där än hemma o typ skrika o gråta av smärta i magen. Sjuksköterskor kan fan ingenting asså.. hennes diagnos var soo wrong. IAF. Efter att ha sovit i några timmar o squeezat sönder min kudde så bestämde jag mig för att gå på middagen med alla andra Ändå. Det här händer alltid, o ska inte hindra mig..! Så runt sextiden börjar folk samlas på Akropolis o käkar o har det mys pys. MIn mat smakar ingenting?.. och danskarna fattar inte att man måste vara 18 för att få dricka alkohol. Sen drar vi iaf därifrån o chillar lite på Hugo's innan vi bowlar. Och snacka om att bowlingen var sjysstare i Sverige, fet jämförelse asså.
Vi dansar o spelar bowling o har jätte roligt. När vi är klara vid halv elva drar vi vidare mot Cuebar. En bar som jag inte ens kände till typ. Nicke o jag tävlar i en uppförsbacke o jag förlorar såklart, jag menar jag hade högklckat o pratade i telefon. Konstigt, nej. Det regnar men gemenskapen håller oss igång. Eh. När vi är framme är det ganska segt igen, jag var ganska pepp. Men alla andra var ju så tråkiiiga. Fan vad jag hatar folk som måste dricka sig fulla för att ha kul. Det är så jävla drygt. Ba; när jag inte längre vet vad jag gör är allt skitroligt! Djjeee!
Men det var ändå ganska trevligt. Inget mer med det, natti natti.

Tisdagen we hit Stockhoolm. Upp klockan sju alltså, det är inte roligt. Jag får rulla ner från sängen så att jag slår mig själv vaken. Det var mindre roligt. I Sthlm går vi på Vasamuseét, får lite sightseing o den fri tid. Och det första vi gör på den såklart är att Josse får gå köpa massa vykort på Kungafamiljen o så tar hon kort på slottet. Dah. O sen går vi bara allmänt runt o shoppar, stannar för att äta på Donkan med. Sen vet jag inte om jag vill nämna alla gånger vårt gäng skämde ut sig så förbannat jävla hårt.  Så jag säger bara: rulltrappa + ren, emma + stolpe, jag + stol + spegel.. MEN det bästaste av de bästa var Emma + larm! Vi kommer in i en affär o det piper om Renen Emma, hon får ta ut allt hon har i fickor o allt. Pip pip pip heeela tiden. haha. Tills slut när hon hade tagit av sig skorna fattade kvinnan i affären att det var ett larm de hade glömt ta bort. För hon hade tydligen ganska nya skor.
Aja jag ska korta av. Vi hade det väldigt trevligt tillsammans. Och sedan var det ju så att vi var pepp på att gå ut igen. Och vi var hemms hos Emma på en liten förfest med de närmaste och sedan gick vi ut på Vasa. och för att komma in fick vi låtsas vara danskar utan legitimation.. Vilket visade sig vara en jävla rolig upplevelse. Jeg er liderlig! Där hade vi det mys, fast vi stannade inte så länge. Godnatt

Onsdag är sista kvällen. Jag klarar som vanligt knappt att gå upp, så jag kör på att rulla ner på golvet istället. Pang och där har vi en klarvaken Arijana! Och i skolan är det ännu en dryg dag, fast jag tar tag i och skriver lite ordbajseri. Och klockan två är alla klara. Jag springer typ hem, vidare till Willy's för att köpa typ ett kilo ost inför kvällens Taccos. Hem igen, slaggar en timme.. Och vaknar för att ta en fet dusch o vakna till. Klockan fem skulle man vara på skolan igen. Vi redovisar, och det går halft bra för alla haha, som vanligt äre mest en kul grej. När vi är klara går vi upp o förbereder lite foodie. Alla är svinhungriga o biter i. Lök lök lök... ni vet vad jag menar?
Priser delas ut till vinnare av projekt. När vi är klara står alla ute o försöker klura ut vart vi ska. Helt plötsligt börjar skaran röra sig och vi hamnar på Cuebar. Denna gång var det däremot mer lyckat. Alla var helt packade också.
*Host host* "Kamala!" Hur många gånger ramlade hon nu igen Josse?
Jag då.. jag är så fattig pga mina prioriteringar så jag smugglar min sprit lite bakom varje soffa. Det är alltid lika roligt. Rock this party, dance everybody make it Hot! Det var vår inställning till kvällen.
Men min Josses o Kamalas ägning var ju bäst på hela kvällen. Girls, vi är ju ba klockrena.
"I'm just gonna go down and play with your banana!" / 50 cent but a girly version
Någon gång vid två börjar folk skingra sig och säga good nighty.

Torsdagen är sista dagen. Och tidigt säger vi hejdå till the danish. Lite sorgligt var det, måste jag erkänna.