Hajhaj haj.

Jag peppar Danmark järnet.

Men iaf när vi ändå är inne på utseende.(förra inlägget)
Min mammas vackra kommentar var just utomordentlig:
"Arijana du börjar fan bli hårig"
Jag: "Mhm."
Belma: "Hahahahhahahahha, du är fan smalare än mig."
Jag: "Fan jag ska äta som en gris från och med nu."
Det slutade med att min kvällsmat blev tio mackor, inte för att jag räknade jag proppade bara i mig som lovat.
"Me qika me nejt."

P.s. jag hatar tv 4, i want Ugly Betty och inte mindre snarare MER. Suckers.

Under ytan.

Min käft är smord och skjuter ord efter ord

Hej goddag hejsan svejsan.

Ja då gav mig en kär vän temat för idag.
Dagens ideal, vad är det egentligen? Jo det är den påhittade "perfekta" bilden av hur man ska se ut idag. Men kom igen allihopa hur seriöst är det här på en skala? Inte så värst.
Förr i tiden så var det modernt att vara blek, för att visa att man inte var ute och jobbade på fält. Utan man hade pengar för att "slippa sånt". Dessutom så skulle man vara tjock och glad för att visa att man hade pengar till mycket mat och så vidare. Men idag är det tvärtom? Ser ni inte mönstret, fattar ni inte hur jävla fuckat vårt samhälle Är?
Skärpning! Jag har alltid tänkt såhär; livet är verkligen för kort för att man ska slösa bort det eller inte ens försöka att leva ut sitt liv på bästa möjliga sätt. Och det fick jag verkligen bevisat då jag och min kära syster nästan blev träffade av en bil, okej vi blev inte träffade fysiskt.. men min hjärna blev jävligt hårt träffad.
Jag har verkligen aldrig brytt mig och kommer aldrig bry mig om vad folk tycker. Klart att jag tar åt mig av saker, och ibland blir man ju ledsen av att någon kanske inte tycker som en själv. Men i get over it pretty fast.
Livet går vidare, varför skulle jag haka upp mig? Ge mig ETT bra skäl varför jag skulle det, va.
Just det, so move on and live YOUR life as YOU want to.

"Så rädda att misslyckas att de inte längre lever."

Fuck you samhället, get out off my fucking mother fucking way.

Ingen ork...

Det är så roligt att man orkar sitta dygnet runt vid datorn och snacka med folk på msn o alla communitys och allting, men man orkar aldrig skriva nåt skolarbete.. eller nåt vettigt åtminstone!
Som t.ex. har jag velat i en vecka nu skriva om min sista helg men inte orkat därför orkar jag inte nu heller utan babblar på med bajs istället.
Iaf lite bättring är att jag ska börja med att ladda upp bilder istället..
Så då kan ni kolla allllaaa mina bilder (nästan) här:
Vad som händer i mitt liv osv, väldigt mixat..

http://www.pixbox.se/usr_show_id51708_page0_order1.html

Jullov is finito and I'm back down.

Då var man i Umeå ett halvår senare igen. Det var riktigt trevligt att återse staden, men ännu trevligare att träffa alla gamla godingar till norrlänningar där uppe i kylan.
Trots att jag verkligen har det toppenbra här, saknar man såklart Umeå.
Hursomhelst har jag bott lite här o där hos vänner, blivit serverad goda middagar här o där och gud vilka food skillzz mina friends har, varför har ni inte visat de förut liksom!?
Sjävklart blev det lite festande också, men jag tillbringade också en hel helg med 3s och kollade på film och sov i princip dygnet runt. Men det är så soft så! Speciellt efter en hel helg med röjj på nyår och lite lugnare festande både fredagen och lördagen innan.
Nu sitter man här och kollar på bilder från nyår och minns typ. Helt sjukt det var liksom nån dag sen bara. Men det händer så mycket så jag hinner inte med.
Och jag måste bara påpeka ditt snygga välkomnande imorse Kammmaaallalalala!
"Arga-Anna"! ;och sedan studsade hon upp i mina armar.
Mer om nyår, förfesten måste ju ha varit höjdpunkten på hela kvällen haha. Alla var helt crazy, inklusive jag. Och alla dansade, sjöng och var helt glada och pepp! Det var en sån härlig stämning.
Vid tio tiden blev man hungrig så vi drog till en afrikans fest där de bjöd på gott käk och såklart alkohol "vid sidan om". Maten var det första vi såg, så själv grabbade jag en kyckling klubba i handen o yeah smakar det som bäst när man är Tom i magen... Sedan drar vi till stan en sväng på tolvslaget och hoppar o skuttar o blir påhoppade. Härligt. Vad vi skulle göra efteråt var osäkert, men till slut blev det såklart en efterfest. Efter lite mer käk, denna gång på Max (that's a tradition). Folk proppade i mig hamburgare och ja... det var gott.
Vet inte riktigt vad man ska säga.. jag hann träffa Nästan alla jag ville och jag är jättenöjd med min resa, även om det var otroolliiigt jävla skönt att komma hem igen. Första jag gjorde was my bed bed.
Jullovet 2006 har varit fettigt värt det helt enkelt!

I LIKE YOU BUT I LOVE SOMEBODY ELSE.

Nu väntar ett Gott Nytt År 2007 gott folk, och jag satsar hårt.