Rättvisan kom äntligen

Ratko Mladic gripen idag, förhoppningsvis. Efter Karadzic och detta nu börjar vi äntligen gå framåt, de som har förlorat sina familjemedlemmar kan i bästa möjliga mån gå vidare med sina liv. Förbrytaren som mördat flera tusen människor i den största massgraven sedan andra världskriget kommer få sitt straff.
Även om jag personligen önskar att straffet innebar något hårdare än att en 69 årig man som redan fått leva sitt liv nästintill klart sätts i ett fängelse för att dö där istället för ett sjukhus. Dessutom är det en stor besvikelse att folket inte har överlämnat honom av annan anledning än just att få bli medlemmar i EU.
I media må detta se bra ut men för oss som har anknytning, mer eller mindre, finns hatet fortfarande kvar och sprids även till kommande generationer. Som Admir Buljubasic, en man som var med i en dokumentär som heter världens händelser och har förlorat halva sin familj men själv kom undan, säger så måste vi försöka gå vidare. Han och alla vi andra har rätten samt plikten att komma ihåg för alltid men krig är något som inte undgår någon världsdel.
Men det här är ett framsteg, definitivt.

Kommentarer
Postat av: Marko

Ej mala, nemoj da jedeš govna.

Det är inte Serbien som demonstrerar utan några hundratal idioter.

Vad fan gjorde inte kroaterna för några veckor sen när Ante Gotovina fick sin dom av Haag där han fälldes t.ex för Operacija Oluja. Över 250 000 serber fördrevs, mördades dom dagarna 1995.

Vad fan gör inte dom bosniska muslimerna, hedrar, hyllar Naser Orić, som mördade tusentals civila runt om Srebrenica innan galningen Mladić kom dit.



Så innan du yttrar dina kommentarer, läs på lite för jag vet hur du och din familj är Arijana. Ska du inte ta bort denna kommentar också som vanligt?

Du är precis som dom andra där nere. Smyghatare och ingen som helst respekt för andra människor

Postat av: Marko

Haha, ni är patetiska alltså

2011-05-31 @ 11:01:16
URL: http://jokerm.blogg.se/
Postat av: Marko

Jag uppskattar visst dig, men jag uppskattar verkligen inte din familj som jag vet hur den är och att du medvetet väljer att ta bort ens inlägg när man motbevisar dig eller er visar ju bara vilken människa du är.

Stå för sanningen och ta konsekvenserna...

2011-06-16 @ 13:49:00
URL: http://jokerm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback