Lite om ännu en helg.

Fan vad skönt att vara ledig sen i torsdags. Lite misslyckad friluftsdag i onsdags däremot. Vi dök upp ganska många ändå tills några skulle "gå på toa" men kom aldrig tillbaka såklart, svikare. Men vi som var där hade det faktiskt riktigt mysigt. Så så äre, men min muskelvärk var INTE alls trevlig..

image56

Och sedan på torsdagen fick vi besök norrifrån. Våra familjevänner kom och hälsade på oss, vilket var riktigt trevligt. Mamma och pappa blev glada och då blir jag också det. Gästerna stannade tills på fredag eftermiddag. Vi gick på stan, fikade, käkade ba massor. Och i torsdags afton hade vi djuuuuupa snack med våra föräldrar om alkohol, och allt sånt som är förbjudet. De hade druckit ett glas vin var också, vilket gjorde det mycket roligare för oss.

När de hade farit så kom nästa gäster. Våra tjejkompisar från Sarajevo kom och vi förfestade lite...

image59 

för att sedan dra oss ut till Otten. Det var så kul att se Irmas reaktion på hur folk dansar här i Sverige, hur fulla alla tjejer kan bli, att man inte får röka inomhus längre och att det finns filtar man kan låna för de som ska sitta ute och röka. haha. Och fångades på vimmelbilderna gjorde vi också..

image57

Och på lördag sov jag och syster praktiskt taget hela dagen. Sedan gick vi till brudarna igen och hämtade de, gick på modevisning och sedan Världens Bar. Där satt vi bara och babblade av oss i massor. Vi slutade hemma hos vår faster och gjorde lite pannkakor, bara hade det mysigt och pratade till väääldigt sent på natten. Såklart slutade det med att det berättades lite spökhistorier och sånt också. Typiskt asså.. sen sätter Ina på tv:n och alla ba ååhh var det ett spöke också eller haha.. jaja. Sen sov vi till slut..

     
    
och nu söndag är man hemma och ska ut på promenad i hascheby alldeles snart, efter lite glass.hihi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback